Kasilma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Kasilma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,681 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kasilma
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
27 haftadan önceki kasılmalar bebeğin kemiklerini oluşması için oluyormuş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Niye 22 özelliği ney eşininmi seninmi doğum günü yoksa

Niye 22 özelliği ney eşininmi seninmi doğum günü yoksa
Yok hayatım🧿 💕🍀2️⃣2️⃣🍀💕2️⃣🍀💕2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣🍀💕🧿 olsun istedim

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet oğluşum sağolsun resmen bir yere toplanıyordu ne yaptıysam 2 hafta önce duzelmiyordu. Resmen keyfini bekledim Paşanın ordan gitsin diye 2 3 gün kendimi yormadim bir daha yapmadı öyle
Benimde oyle oluo 2gundur agrimda vardi cok kokrtum vallahi bidaha kendimi yormam

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sen nerelerdesin seni özledim göremeyince, hayatım💕😘
Valla canım ben çok nadir giriyorum bu aralar bı halsizlik var bide durmadan kötü rüyalar görüyorum etkisinden çıkana kadar canım çıkıyor yarın şeker yüklemesi var sanırım onun yüzünden stres yaptım bahadır

Bende seni özledim kuzum sen nasılsın ağrıların nasıl oldu dediğim tarihe surda 6 gün var 22.02.2022 😍😍

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım ben çok nadir giriyorum bu aralar bı halsizlik var bide durmadan kötü rüyalar görüyorum etkisinden çıkana kadar canım çıkıyor yarın şeker yüklemesi var sanırım onun yüzünden stres yaptım bahadır

Bende seni özledim kuzum sen nasılsın ağrıların nasıl oldu dediğim tarihe surda 6 gün var 22.02.2022 😍😍
Canımsın çok geçmiş olsun iyiyim canım bugün hiç sevmediğim amcamla yıllar sonra market in önünde karşılaştım maskede takmamis sarıldı öptü beni kendimi çok kötü hissediyorum inşallah hasta olmam yarın son kontrol e gidicem inşallah bı aksilik olmazsa 22si doğum hayatım ❤️😘

Tüm sayfalar yüklendi.