Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
35+2 yim kizlar ciddi derecede tüm vücudumda kaşıntı var ayrinca el ayaklarim yanıyor vücudumu kasimaktan kwnatiyorum artık aynı durumu yaşayanlar varmı
35+2 yim kizlar ciddi derecede tüm vücudumda kaşıntı var ayrinca el ayaklarim yanıyor vücudumu kasimaktan kwnatiyorum artık aynı durumu yaşayanlar varmı
Doktoruna söyle bunu canım hatta mümkünse ilk karaciğer enzımleride baksınlar. O haftalarda bende de başlamıştı tek karnım değil komple kaşınıyordum hem karaciğer enzımlerim çok yüksekti hemde gebelik kolostazsixi olmuştum . Dikkat et kendine