Kayın sorunsalı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilek4747 tarafından oluşturulan Kayın sorunsalı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,523 kez görüntülenmiş, 101 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kayın sorunsalı
Konbuyu başlatan Dilek4747
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilek4747

Esoşnur

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim kaynım bizde yaşamaya karar verdi bizde kalıcak kaynanamlar köyde oturuyor ve bende bizde kalsın istemiyorum ve bende eşimin kırılmayacağı ve anlayacağı bir şekilde anlatmak lütfen bana Bi fikir verin☺️
Cnm soyle dıye bılırsın ben evımde mısafır gıbı yasayamam her daım basımı ortemem ben ıstefıgım zaman nasıl dus alcam ozel hayatımızı sadece yatak odası damı kalacak bız bas basa televizyon yada yemek yemıyecekmıyız ben bunlardan mahrum olmak ıstemıyorum evet kardesım kalabılır ama bu mısafır olarak 2 gun veya 3 gun dayanırım ama hep olmaz de mahremiyet var sonucda ben onun ozel camasır lafına nasıl deyerım sende benı anla BİR evde bana nıkah dusen bırıyle kalamam Kı de

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Bu akşam yine konuşmayı denicem inş kabul eder ya bide ben tesettürlü biriyim ikide bir yazmayı başıma takıp eteğimi sürekli giymem ben hamileliğimden bu yana rahatığıma çok düşkün olmuşum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm yaşı 23 diye biliyorum 3 buçuk senedir evliyim 1 buçuk yaşında bir oğlum var
Eskiden herkes bir evde yaşıyordu kaynanan öyle sanıyor

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Eskiden herkes bir evde yaşıyordu kaynanan öyle sanıyor
Evt zaten kaynanam hep diyor ben herkese baktım diye kayınları görümceleri eltileriyle birlikte yaşıyorlarmış eskiden daha yeni herkes kendi düzenini kuruyor

Cnm soyle dıye bılırsın ben evımde mısafır gıbı yasayamam her daım basımı ortemem ben ıstefıgım zaman nasıl dus alcam ozel hayatımızı sadece yatak odası damı kalacak bız bas basa televizyon yada yemek yemıyecekmıyız ben bunlardan mahrum olmak ıstemıyorum evet kardesım kalabılır ama bu mısafır olarak 2 gun veya 3 gun dayanırım ama hep olmaz de mahremiyet var sonucda ben onun ozel camasır lafına nasıl deyerım sende benı anla BİR evde bana nıkah dusen bırıyle kalamam Kı de
Zaten 1 sene falan kaynanamlar da kaldım evime taşındım küçük kaynım bizde kaldı eşimin yanında çalışıyordu diye o gitti düzenimi kurdum artık rahatım derken bide bu kaynım çıktı😒

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Amin inş kuzum hem hamilelik hem oğlum

Galiba tek çare ya onların kendi isteği ile gitmesi yada evlenip kendi evlerine gidecekler

Aynen cnm kayınbabamların tarafı öyle mesala

Aynen cnm kayınbabamların tarafı öyle mesala
Ortak bir karar alırsınız umarım eşinle canım

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Ortak bir karar alırsınız umarım eşinle canım
İnşallah cnm

Yani elimi sıcak su dan soğuk suya degdirmeyecek ben doğum yapicam ya bana yemek yapacak mis cahil işte erkek hemşire olacak bana eşim de bı sinirli kıskanç agresif biri iyiki söyledim canımsın ya çok Güldürdun beni 💐😘🤣

Ay canımsın ya vallahi bizim eve gelmiş kadar sinir oldum
Aynen cnm ya birde beni düşün

Son düzenleme:

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim kaynım bizde yaşamaya karar verdi bizde kalıcak kaynanamlar köyde oturuyor ve bende bizde kalsın istemiyorum ve bende eşimin kırılmayacağı ve anlayacağı bir şekilde anlatmak lütfen bana Bi fikir verin☺️
Valla iyi sabirlisin canim benim benim eşim işteyken kaynim bize geldi cocugu sevicem dedi bi kahve yaota iceyim dedi karisida annesindeydi alt katta oturuyorlar kaynimda benden 15 yas büyük aynı mahalle de buyuduk cocuklugumu bilir ben kapida abi salih evde yok kusura bakma alamam seni eve dedim birazda alkolluydu esim isten gelirken gece onune gecti karin beni kapıdan içeri almadi evde yoksun diye dedi esimde iyi yapmış senin karin yaninda yok icmissin ne isin var bizde dedi oda oglani sevcektim dedi kendi oğlunu sev benimkini sevme dedi o gün bu gündür kaynim kapimi çalmaz destursuz girmez evime esim yoksa hic gelmez assadan seslenir yada arar bisey olursa

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Valla iyi sabirlisin canim benim benim eşim işteyken kaynim bize geldi cocugu sevicem dedi bi kahve yaota iceyim dedi karisida annesindeydi alt katta oturuyorlar kaynimda benden 15 yas büyük aynı mahalle de buyuduk cocuklugumu bilir ben kapida abi salih evde yok kusura bakma alamam seni eve dedim birazda alkolluydu esim isten gelirken gece onune gecti karin beni kapıdan içeri almadi evde yoksun diye dedi esimde iyi yapmış senin karin yaninda yok icmissin ne isin var bizde dedi oda oglani sevcektim dedi kendi oğlunu sev benimkini sevme dedi o gün bu gündür kaynim kapimi çalmaz destursuz girmez evime esim yoksa hic gelmez assadan seslenir yada arar bisey olursa
Normalde zaten eşin yokken gelmemesi lazım bizde öyle mesela eşim evde yoksa erkek biri gelmez kardeşi eşim eve gelinve gelir 1 2 saat oturur gider yani sonuç olarak benim mahremim var o evde durması da yatıya kalmasında mantıksız olur

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Normalde zaten eşin yokken gelmemesi lazım bizde öyle mesela eşim evde yoksa erkek biri gelmez kardeşi eşim eve gelinve gelir 1 2 saat oturur gider yani sonuç olarak benim mahremim var o evde durması da yatıya kalmasında mantıksız olur
Yani içmiş gelmiş oglanin sesini duyunca gideyim seveyim bi kahve iceyim demis karisi evde yok ben kahve yapayım ona diye bende eve almadim 🤷 esime soyleyincede senin bu halde benim evimde ne isin var deyince şok oldu o benim elimde büyüdü kardesim bacim sayılır ne bicim düşünüyorsun diye esime kizdi esimde kusura bakma seviceksen oglunu sev canin kahve istiyosada karini anasina yollama dedi haklisin abicim dedi gitti o gun bu gündür gelmez esim yokken

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Yani içmiş gelmiş oglanin sesini duyunca gideyim seveyim bi kahve iceyim demis karisi evde yok ben kahve yapayım ona diye bende eve almadim 🤷 esime soyleyincede senin bu halde benim evimde ne isin var deyince şok oldu o benim elimde büyüdü kardesim bacim sayılır ne bicim düşünüyorsun diye esime kizdi esimde kusura bakma seviceksen oglunu sev canin kahve istiyosada karini anasina yollama dedi haklisin abicim dedi gitti o gun bu gündür gelmez esim yokken
Eşin doğru olanı yapmış canım zaten bende insanları anlamıyorum millet ayık kafa ile yatıya gelmez evde kardeşi yoksa o gelince gelir bazıları da böyle düşüncesiz olur işte🤦🏻‍♀️ yani evde tek yanlız olan bir kadının kapısını neden çalarsin 😒

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Eşin iyi etmiş cnm bizimkilerde öyle bi mantık yok her aklıma gelişinde deliriyorum kaynım bu akşamda bizde diye

Tüm sayfalar yüklendi.