Kayınbaba ismin koyan varmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Sedazh tarafından oluşturulan Kayınbaba ismin koyan varmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,241 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kayınbaba ismin koyan varmi
Konbuyu başlatan Sedazh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

Ozlembzn

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaslar 29 haftalik hamileyim erkek bebek bekliyoruz daha isim koyamadik annem etraftaki herkes tek oglan kayinbabanin isminin koy diyorlar benimde gonlum biraz istiuordu ama benu bazen sinir ediyorlar kızdigimdan koymak istemiyorum sizce ne yapmaliyim mehmet adini nufus cuzdanina yazdirdim yanina da kendi istedigim bir isimmi koysam bilemedim kafama cok karisik bana yardim edin
4 yaşında oğlum var bize kimse koyun demedi ama ben kayinbabami severim. Biz bugra ismini düşündük yanında da kuranda gecen bir isim olsun dedik Ahmet ismini koyduk. Biz bugra diye sesleniyoruz herkes öyle sesleniyor ama kimlikte bugra Ahmet yazyor canm

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
İlk oğluma kendi babamın adını koyduk yanına eşimin istediğini her iki ismini de kullanıyoruz yeni doğan oğluma da kayınbabamın adını yanına benim istediğim ismi koyduk bunda da her iki ismi kullanıyoruz hatta kayınbabam benim koyduğum ismi daha çok kullanıyor 😃😃 bence iki isim güzel

Fatma pp

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaslar 29 haftalik hamileyim erkek bebek bekliyoruz daha isim koyamadik annem etraftaki herkes tek oglan kayinbabanin isminin koy diyorlar benimde gonlum biraz istiuordu ama benu bazen sinir ediyorlar kızdigimdan koymak istemiyorum sizce ne yapmaliyim mehmet adini nufus cuzdanina yazdirdim yanina da kendi istedigim bir isimmi koysam bilemedim kafama cok karisik bana yardim edin
Bende 25 haftalik hamileyim eşimin babasininkiyle benim babamin adını koymayı düşündük ikiside sevinsin diye ismail emin olacak ama kimseye söylemedik supriz yapıcaz inşaallah dagsaglim dogsunda😅

Ahmetasafim

Kayıtlı Üye
rank
Benim arkadaşımın yigeni de Mehmet Altan di güzel bence

Chanel

Kayıtlı Üye
rank
Kayınpederini seviyorsan koy tabi ben koydum sonra vefat etti iyiki de koymuşum zaten dede yanında ismiyle çocuk cağırılmıyo ayıp kaçıyor 2.ismi kullanıyoruz herkes öyle

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kayinbabanin ismi mehmetse sülaleye bir mehmet yeter . Kendi istesigin ismi koy sadece sonraa pisman olma . Esim tek cocuk ve oglumuz oldu. Kimseye jest yapamam bu konuda herkez adiyla yasasin

Tüm sayfalar yüklendi.