Bayadir giremedim kuzum kayınvalide mi ansızın kalp kirizi kaybettik 😔
Asel'in annesi ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 2,484 Konum İstanbul 28 Ocak 2023 #1 Bayadir giremedim kuzum kayınvalide mi ansızın kalp kirizi kaybettik
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 28 Ocak 2023 #2 Ya basın sağolsun Allah sabır versin canım üzücü olmuştur
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 28 Ocak 2023 #3 Asel'in annesi ❤️' Alıntı: Bayadir giremedim kuzum kayınvalide mi ansızın kalp kirizi kaybettik Genişletmek için tıkla ... Başınız sağ olsun canım mekanı cennet olsun insallah
Asel'in annesi ❤️' Alıntı: Bayadir giremedim kuzum kayınvalide mi ansızın kalp kirizi kaybettik Genişletmek için tıkla ... Başınız sağ olsun canım mekanı cennet olsun insallah
kızımın annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 773 28 Ocak 2023 #4 Asel'in annesi ❤️' Alıntı: Bayadir giremedim kuzum kayınvalide mi ansızın kalp kirizi kaybettik Genişletmek için tıkla ... Aaaaa kız geçen resim atmistun gençti kaynanan ayy çok üzüldüm
Asel'in annesi ❤️' Alıntı: Bayadir giremedim kuzum kayınvalide mi ansızın kalp kirizi kaybettik Genişletmek için tıkla ... Aaaaa kız geçen resim atmistun gençti kaynanan ayy çok üzüldüm
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 28 Ocak 2023 #5 Asel'in annesi ❤️' Alıntı: Bayadir giremedim kuzum kayınvalide mi ansızın kalp kirizi kaybettik Genişletmek için tıkla ... Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin kalanlara sizlere sabır versin
Asel'in annesi ❤️' Alıntı: Bayadir giremedim kuzum kayınvalide mi ansızın kalp kirizi kaybettik Genişletmek için tıkla ... Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin kalanlara sizlere sabır versin
Asel'in annesi ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 2,484 Konum İstanbul 28 Ocak 2023 #6 ÖzLemce33' Alıntı: Ya basın sağolsun Allah sabır versin canım üzücü olmuştur Genişletmek için tıkla ... Hemde naisl ya mafolduk kuzum ya bir anda kahvaltı yaptık yedik kapıda birden düştü kalbî durdu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ocak 2023 Demetdemet' Alıntı: Başınız sağ olsun canım mekanı cennet olsun insallah Genişletmek için tıkla ... Allah rwzi olsun kuzum Regaip kandil aksami öldü
ÖzLemce33' Alıntı: Ya basın sağolsun Allah sabır versin canım üzücü olmuştur Genişletmek için tıkla ... Hemde naisl ya mafolduk kuzum ya bir anda kahvaltı yaptık yedik kapıda birden düştü kalbî durdu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ocak 2023 Demetdemet' Alıntı: Başınız sağ olsun canım mekanı cennet olsun insallah Genişletmek için tıkla ... Allah rwzi olsun kuzum Regaip kandil aksami öldü
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 28 Ocak 2023 #7 Ayşem Başınız Sağolsun Rabbim Sabırlar Versin Sizlere İnşallah
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 28 Ocak 2023 #8 Canim ölüm geldimi baş ağrısı bahane derler
kızımın annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 773 28 Ocak 2023 #9 Asel'in annesi ❤️' Alıntı: Hemde naisl ya mafolduk kuzum ya bir anda kahvaltı yaptık yedik kapıda birden düştü kalbî durdu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ocak 2023 Allah rwzi olsun kuzum Regaip kandil aksami öldü Genişletmek için tıkla ... Kayınbaba rahatsızdı senin degilmi
Asel'in annesi ❤️' Alıntı: Hemde naisl ya mafolduk kuzum ya bir anda kahvaltı yaptık yedik kapıda birden düştü kalbî durdu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ocak 2023 Allah rwzi olsun kuzum Regaip kandil aksami öldü Genişletmek için tıkla ... Kayınbaba rahatsızdı senin degilmi
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 28 Ocak 2023 #10 3 günlük dünya bazen boş şeylere kafaya takıyoruz ama kalp kırmaya üzmeye üzülmeye değmiyor bugün varız yarın yokuz
3 günlük dünya bazen boş şeylere kafaya takıyoruz ama kalp kırmaya üzmeye üzülmeye değmiyor bugün varız yarın yokuz