İnşallahAllahım kolaylıklar versin canım inşaallah bir an önce herşey normale döner Rabbim herşeyi gönlüne göre versin![]()
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah üzülmemeye düşünmemeye duymamaya çalışıyorumAllah bunları kahretsin benimde kayınvalidem yanımda bizde bu sorunlar yok çok şükür de başka sorunlar var işte Allah yardımcınız olsun üzülmeyin lütfen zararı kendinizde evladınız da görürsünüz Allah göstermesin sütünüz varmış MAŞALLAH gereksiz insanlar yüzünden ya o sütünüz kesilirse lütfen kendi yavrunuza sizden başkası daha iyi bakamaz ve onun iyiliğini annesinden başka kimse düşünemez takmayın çok sevin miniginizi öpüyorum 23 yaşında bir gelin olarak sizi çok iyi anlıyorum
Evime karıştırmıyorum kendi düzenim var kendi zevkime göre döşedim borca girdik zorlandık ama olsun istediğim gibi oldu içimde kalmadıO seni kıskanıyor ondan karışıyor demek zaten anlamıyorum kaynanalar, görümcelerin bu düşmanca tavırlarını sanki kendilerine kuma geliyoruz karismasa evinde huzurlu olsan çok mu.. evleriniz niye aynı olsun şimdiden önünü kesmeye bak alısmasın daha çok karışmaya senin sabrını kullanıyor demek
Allah yardım etsin bol bolsabır versin benim gibi kayınvalidesi olanaAh canım okurken kendimi gördüm senden nefret ediyorum böyle insanlardan bende aynı dertleri oglumda cektim şükür bu sefer kızımı sevmediği için hiç sormuyor bebek nasıl var mı yok mu diye rabbim sabir versin hepimize inşallah Allah yardımcın olsun
Birde süt sıkmayı deyeyim. Serum aldım onu damlatıyorum 2-3 dakika sonra aspiratörle çekiyorum ama yine tıkanıyorBurnuna kendi sütünü sık kuşum açar. Benimde òyle oldu doqduqunun ertesi qünü deniz suyu aldık aciyo tekrar tikiyordu. Anneme dedim sütünü damlat dedi. Damlattim şuan 12 qünlüqüz şeytan kulaqna kurşun tık yok. Kaynana mewzusuna qelince bıktım bacım walla bi deli pislikte bende war ne diyim ne olsun bilemedim ya cekecen ya qidecen. Wardiqi yere kadar ben öyle yapıyorum.
Son düzenleme: