K
hediye falan almakta akıllarına gelmez bile beklemiyorum hiç

uzum o karakter meselesi benim babamda bilmezden geliyo hatta annemde öyle bi kere söyledim bikerede cinsiyeti sormuyon hiç merak etmiyonmu dedim kaynanam yelek örüyo falan dedim ve hala tüm akşam beraber oturduk 2 gün bebek konusunu hiç açmıyo sanki yokmuş gibiBana demicek zaten ben gelip bana desin demiyorum kuzum oğlunu arayıp tebrik edebilirdi annesi vefat etmiş oğlan tarafından babası halaları bide erkek kardeşi var hepsi vurdum duymaz yoksa. Ben etmiş etmemiş umrumds olmaz eşim sadece bu olaya baya icerlenmişti ilk torunu olacak vs diye

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benimde ablamın çocuğu olmadı ailemlede artık görüşmeyecek kadar uzaklar ailem çok soğuk ya bide ilk torun olacak kedileri var baya besliyolar evin önünde inan onlar kadar önemserlermi bilmemBana demicek zaten ben gelip bana desin demiyorum kuzum oğlunu arayıp tebrik edebilirdi annesi vefat etmiş oğlan tarafından babası halaları bide erkek kardeşi var hepsi vurdum duymaz yoksa. Ben etmiş etmemiş umrumds olmaz eşim sadece bu olaya baya icerlenmişti ilk torunu olacak vs diye