Kaynana elti ile sorunu olan kosun dertleselim mi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gamzenur tarafından oluşturulan Kaynana elti ile sorunu olan kosun dertleselim mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,528 kez görüntülenmiş, 77 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kaynana elti ile sorunu olan kosun dertleselim mi ?
Konbuyu başlatan Gamzenur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Belinayin❤️ Annesi

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
😂😂Ya abla bende ilkim benden sonra Allah'tan bir kişi gelecekte çok eltim olamayacak buradaki eltileri okudukça psikolojim bozuldu artık 😂😂
Ya bitanede olsa eltin bazen kiskanclik yapior ne geregi var yapmaya🤣sanada yapilmis banada olcak aynisi dimi😁😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah kalbi temiz insanlar çıkar bana zararı olmazsa benim hiç olmaz bakalım nasibimizde nasip bir elti var Allah'tan görümcem yok 🤭🤭
Bnmde yok sukur 😁😁

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah 😄 valla bana iyi olursa iyi olurum kötü olursa belasını buldu 😂😂😂
AHhH gülüm keşke bende öyle olsaydım bizim Küçük gelin var bir buçuk senelik evliler sadece 2 defa gitmişim bidefa yeni düğünü olduğunda hayırlı olsun bidefada ramazanda yemeğe davet etmişti o zaman buna gitmiyorum bile birbirimize kötü olacak kadar karşilaşmiyoruz ama benden büyük 2 eltim Allah duşmanimin başına versin inşallah canm böyle eltiler

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kız valla bende ilk gelinim simdi bir elti geliyor kaynanam onun götünde dolanıyor bir cadı bir cadı beni sinir krizine soktu bende daha muhatap olmuyorum evime dahi giremez
Mesafeni koy canım en iyisini yapmışsın valla rabbim insanlarında hayırlısını nasip etsin 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.