Kaynana sornu yardım edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zehra tat tarafından oluşturulan Kaynana sornu yardım edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,731 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaynana sornu yardım edin
Konbuyu başlatan Zehra tat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilanreyyan

Zehra tat

Kayıtlı Üye
rank
Canım eşin senden taraf anladığım kadarıyla bu güzel bişey kıymetini bil valla. Mecbur yanyana gelirsende konuştuğuna dikkat edersin ondan sonrası boşver bu yaptıkları onların yanına kár kalmaz kimin yanına kalmış ki. Bazen bişeyin üstüne çok gitmemek lazım kendi haline birakacaksın senin için daha hayırlıdır belki. Bırak ne halleri varsa görsünler
Eşimde farkınfa amma lafa söze gelmiyo ben huzurluyum allaha şükür

Haklısın inan bak ben kendi annemden hep üstün tuttum ya varı yoğu kızları onlar ne diyosa onu yapıyo herşeyi yetiştiriyo bıktım herşeyde tavır yapıyo kaç kere konuştum eşim neler dedi yok dinlemiyo benim ailem yok annem babam kardeşim bi eşim bi çocuklarım inan kız erkek ayrırt edilmemeli o anne baba diye sahip çıktı bu olmamalı sonu aman brn artık yok sayıyom yoruldum ciddeb
Beni anlatmışsın yemin ederim bıktımmmm

Dilanreyyan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar allah rızası için bir akıl verin kaynanamla ilk sene iyidik yanımda durdukça cahilliğini fedatlığını öğrendim eşim onu büyük kaynana kayın baba derdinden kurtarmış o bana dert oldu şimdi nankör hep kızlarını savunan biri kızları ne derse onu yapıyo kızlarıda eşimle beni çekemiyo kıskanıyo bizde kavgalıyız eşimde istemiyo ablalarını ben hepsine iyi oldum ama onlar çok fesat çıktı evliler evimizin içine müdahale ettiler eşim ev yapmıl otırtturmuş ordada mallarımz var bakılıyo yediği önlerinde yemediği arkalarında hasta pskolojk rahatsızı olan evlenmemiş görümcem beni seviyo o diğer görümcelerimi sevmiyo gelmesini istemez beni seviolar diye düşman oldular kayannam eşimle ayrılsam mutlu olacak o derece yanında kaldık bir fena kızlar yalan söylüyo herşeyd inkar eden herşeyi kızlarına yetiştiren biri defakarca kavgamız oldu iyi oluyoz geri kızlaryla konuşuyo bişey diyince bize tavur yapıyo neler çektim ondan kayınbabam çalışmıyo bir emekli maaşı var hasta oda neyine güveniyo anlamıyom hep bizimle kötü oluyo kendi tornuyla ilgilenmemek için işine geldimi beli ağrıyo bende inadına o köydeki eve gitmeli miyim gezmeye biizm zaten çarşıda evimiz var yoksa hiç gitmesem mi gitmesem o mutlu olucak kocam yapmış evi mallar biizm niye gitmeyim demi napsam sizce
Bence gitme. görümcelere gelince ciddiye bile alma. Kaynanada saygısızlık yapma ama mesafeni koru bnim fikrim bu. Kocan ile iyiysen onları takma, yokmuslar gbi davran ee de gec😊

Tüm sayfalar yüklendi.