Kızlar allah rızası için bir akıl verin kaynanamla ilk sene iyidik yanımda durdukça cahilliğini fedatlığını öğrendim eşim onu büyük kaynana kayın baba derdinden kurtarmış o bana dert oldu şimdi nankör hep kızlarını savunan biri kızları ne derse onu yapıyo kızlarıda eşimle beni çekemiyo kıskanıyo bizde kavgalıyız eşimde istemiyo ablalarını ben hepsine iyi oldum ama onlar çok fesat çıktı evliler evimizin içine müdahale ettiler eşim ev yapmıl otırtturmuş ordada mallarımz var bakılıyo yediği önlerinde yemediği arkalarında hasta pskolojk rahatsızı olan evlenmemiş görümcem beni seviyo o diğer görümcelerimi sevmiyo gelmesini istemez beni seviolar diye düşman oldular kayannam eşimle ayrılsam mutlu olacak o derece yanında kaldık bir fena kızlar yalan söylüyo herşeyd inkar eden herşeyi kızlarına yetiştiren biri defakarca kavgamız oldu iyi oluyoz geri kızlaryla konuşuyo bişey diyince bize tavur yapıyo neler çektim ondan kayınbabam çalışmıyo bir emekli maaşı var hasta oda neyine güveniyo anlamıyom hep bizimle kötü oluyo kendi tornuyla ilgilenmemek için işine geldimi beli ağrıyo bende inadına o köydeki eve gitmeli miyim gezmeye biizm zaten çarşıda evimiz var yoksa hiç gitmesem mi gitmesem o mutlu olucak kocam yapmış evi mallar biizm niye gitmeyim demi napsam sizce