Kaynana sorunsalı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Derya4727 tarafından oluşturulan Kaynana sorunsalı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,486 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kaynana sorunsalı
Konbuyu başlatan Derya4727
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Normalde susan biri değilim hatta dün akşam baktım içerde bağırışıyorlar dedim iftar vakti git özür dile kadından falan meğersem sorun ben mişim çok sonra anladım bu işi ama ben yapacağımı yaparım hakkı yok hamileliğimde ikidir böyle ağladım onun yüzünden ikiside hakkımı asla helal etmicem ne çoçuğumu içerde üzmesine ne beni
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eşime olabildiğince iyi davranıyorum dün akşam eve geldik konusunu açmadım tam tersi daha çok sevdim sarıldım saçlarını okşadım oda karnımı sevdi kızımı sıkıca öptü hatta kızımıza babamız bizi çok seviyor diye şeyler söyledim mutlu oldu tabi ama uyuyunca içimi boşalttım ağlayarak belki 1 saat gözüm yüzüm burnum şiş eşim uyandı iyiyim dedim inanmadı uyu sabah konuşalım dedim sarıldım uyuduk öyle ne bileyim istemiyorum ailesiyle benim yüzümden BÖyle olsun ama benim elimde olan bir durum değil ki 😞
Önemli olan eşinizle ilişkiniz.benim eşimin ailesi de bencil çok ara bozmaya kalktılar hakkımizda saçma sapan konuştular en son geldiklerinde iyice hadsizlestiler benim eşim acayip patladı artık bana eşime bize saygı duymayacaksınız gelmeyin bı daha dediler normalde eşim de çok sakindir kolay patlamaz ve aileye çok önem verir düşünün nasıl cildirdigini ben hatta ikinci gebeligi hiç düşünmüyordum ilk oğlum 8 yaşında çünkü ailesinin durumundan dolayı bunlar bizi bosar herhalde diyordum çünkü eşim aile yaşantısını sever hürmet eder kırmaz genelde ama adam çıldırdı esdi gürledi yeter bu kaçıncı saygısızlık diye resmen o an ben daha çok şok oldum ulen dedim ben bu adama iki değil on dogururum 😂 biz olmuşuz meğer sonra zaten gebe kaldım 😁Allah yuvamizda huzur versin gerisi dış japinin dış mandalı herkes bilinçli olmuyor malesef

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar merhaba kaynanam aslında iyidir ama birkaç huyu dışında mesela bende yanlış olarak gördüğü şeyleri bana söylemek yerine gidip oğluna söylüyor yada resmimi çekip ona gönderip mesajda iyice döküyor. Misal 10 aylık evliyim bir eltim var ( onu da severim aramda problem olmadı hiç ) Kaynanam Ramazan’dan beri hastanelere gidiyor ( ablası rahatsız) arıyorum eve gitme gel bende yap iftarını yok siz gelirsiniz diyor sonra da aynı şeyi eltim yapınca ona gidiyor bana geliyor bu olay bu Ramazan’da 4 kere yaşandı. En son ben annemleri iftara çağırdım ertesi gün oğlunu arıyor bizi ne zaman iftara çağıracaksın diyor eşim de kadın 4 kere çağırdı yok dedin şimdi bunu söylüyorsun diye aralarında ağız tartışması geçmiş duyunca gece boyunca çok ağladım . Hatta eşim Ramazan’dan önce dedi ki dışarda bütün çağıracaklarımızı çağıralım sende hamilesin yorulma etme falan o akşam annesine gittik ona da söyledi yok bizim için gerek yok biz gelmesekte olur yazık o kadar para vereceksiniz bize gelip bizde yaparız yabancı değiliz diyor biz de vazgeçip eve ağırlıyıncada böyle yapıyor gerçekten eşime belli etmek istemediğim için gece o uyuduktan sonra öyle hıçkıra hıçkıra ağlamışım ki o sese uyanıp geldi çok üzüldüm eşime de ama ben yanlış bişey yapıyorsam Bile beni kenara çekip doğrusunu göstermesini beklerdim eşimi doldurmasını değil zaten ben ne yapıyorsam eşim hepsini görüyor biliyor ama napıcam bilmiyorum 😞
Kuzum eşin herşeyin farkında zaten niye takıyorsun ki bide eşin annesinin dediklerini kötü niyetli algılayıp sana yüz çevirse daha mı iyi sanki boşver kuzum eşinle Aran iyi olsun gerisi boş

Tüm sayfalar yüklendi.