Çok haklısın o kadar haklısın ki... bende kimseye söylemek istemedim ama benim öncesinde rahim ameliyatı sürecim oldu ve doktor tanıdıktı yani nasıl desem benim elimde olmadan bırak ailemi akrabalardan öğrenen çoktan olmuştu. Doktor elbette demedi ama biz demek zorunda kaldık. Haliyle devamında da merak edip sordular hep ... Eşime çok dedim yalvardm söylemeyelim hatta baska doktora gidelim kimse hiçbisey bilmesin bizim özelimiz defalarca dedim ama doktor alanında çok iyiydi ve aslnda mecbur kaldık biyerde. İyiki de o doktora gittik ilk seferde çok şükür tuttu. Memnunum doktorumdan ama gel gör ki şimdi herkes herşeyi biliyor. Bu bile beni geriyor. Eşim anlamıyor. Ne var ki bilsinler diyor. Birtürlü ne hissettiğimi anlatamadım....Ben hiçbir şey anlatmıyorum. 15 haftalik hamile olduğumu kayinvalidem bilmiyor şuan, daha kimseye soylemedim. En yakinimda 3-4 kişinin haberi var. Bence biz millet olarak bu konularda fazla mic mic yaşıyoruz. Hemen sulaleye yayiyoruz ne varsa anlatiyoruz. Öyle olunca da herkes karışma hakki hissediyor.
Ketum olun arkadaşlar. Bende 6 sene sonra hamile kaldim, kimse bana tüp bebek mi normal hamilelik mi sormadi, soramaz, sordurmamBunlar cok ozel mevzular, eşler incinebilir, hassas konular. Ailenizi korumak için ketum olun. Sonra ucu bize cocuklarimiza dokunuyor.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ama Allah nasip ederde ikinci bebek istersek olursa kimseye söylemicem... mesela ben anneme anlatnca eşimde eee benimkine de söyle diyor. Yanii kadın psikolojisnden net anlamıyorda neyseeee takmıcamÇok haklısın o kadar haklısın ki... bende kimseye söylemek istemedim ama benim öncesinde rahim ameliyatı sürecim oldu ve doktor tanıdıktı yani nasıl desem benim elimde olmadan bırak ailemi akrabalardan öğrenen çoktan olmuştu. Doktor elbette demedi ama biz demek zorunda kaldık. Haliyle devamında da merak edip sordular hep ... Eşime çok dedim yalvardm söylemeyelim hatta baska doktora gidelim kimse hiçbisey bilmesin bizim özelimiz defalarca dedim ama doktor alanında çok iyiydi ve aslnda mecbur kaldık biyerde. İyiki de o doktora gittik ilk seferde çok şükür tuttu. Memnunum doktorumdan ama gel gör ki şimdi herkes herşeyi biliyor. Bu bile beni geriyor. Eşim anlamıyor. Ne var ki bilsinler diyor. Birtürlü ne hissettiğimi anlatamadım....