Kaynanamla görümcem bosaticak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Zeynoo tarafından oluşturulan Kaynanamla görümcem bosaticak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,489 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kaynanamla görümcem bosaticak
Konbuyu başlatan Zeynoo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
İyi hoş güzelde sürekli böyle elle çocuk büyütemezsin yani bu böyle yürümez böyle onla bunla çocuk büyümez senin kesin bir dille kocanla konuşman gerek biraz mağdur ol yaww niye kendini herşeye gücü yeter gibi gösteriyon adam belki onlara güveniyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İyi hoş güzelde sürekli böyle elle çocuk büyütemezsin yani bu böyle yürümez böyle onla bunla çocuk büyümez senin kesin bir dille kocanla konuşman

Nasıl olsa onlar bakıyor diyor belki buda gavur degilya illa çocuğuna merhameti vicdani vardır babası varken niye kendini sıkıntıya sokuyosun kız yordun beni akşam akşam hiç mi kafan calismiyor tek başına yükleniyon
Kuzum bana kızıyorsun da sabah evden çıktı bu saat oldu gelmedi anasının bacisinin yanında telefon bile etmedi beni sucluyor benden sonra ablası fenaslasmisti icn ne yapm özür mü diliyim

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bana kızıyorsun da sabah evden çıktı bu saat oldu gelmedi anasının bacisinin yanında telefon bile etmedi beni sucluyor benden sonra ablası fenaslasmisti icn ne yapm özür mü diliyim
Niye özür diliycen evlat onun evladı senle olan meselesi ayrı çocuğunu neyle cezalandırıyor umursamıyor senle konusmuyosa yine konuşmasın kesin bir dille konuş valla hiç kendini ezdirme senle meselesi ayrı çocuğunu gelip görebilir yanında durabilir senle yine konuşmasın çocukla ne alakası var

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Dün kaynanama gittim kızlar görümce de kaynanam ile görümcem ne derse sustum sonra kocam olacak yılan gece çocuga kalkmadı dedi kaç defa kalktım emzirdim dedim kalksaydin görürdün dedm benim bunun yüzünden kafam rahat değil tüm arkadaşlarım devletin aşısını yaptirdi ben bunun yuzunden gittim paralı asi yaptirdim dedi paralı asi rotavirusu aşısı kızımın kullandı beze laf ettiler dünyanın masrafını yapiyorum dedi bebk surekli kucağında beni arıyor dedi tuvalete gitmek için dedi görümcem de öyle çocuk buyutulmez bende buyuttum uydum akıllı dedi benmde sinirler patladı kalk eve gidiyoruz yeter artık dedim görümcem bana bagiramazsin sen görümce göremezsin dedi kaynanamda al bunu babasının evine götür orda yilbas geçirsin dedi eve geldik kapıdan içeri girdim görümcem fenaslasmis su saat oldu kocam ne aradı ne sordu napcam kizlar annemler korona
Allah niyetlerini başlarına cevirsin inşallah 🙏 felaket sinir oldum yaa Allah'ım sana yardım etsin sabırlar versin

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Seni aramasın sormasın insan akşam oldumuydun gelip bebesini görmez mi bebenin eksiği var mı diye mesaj atmaz mi bebem için evdeyim deyip bir köşede uyumaz oturmaz mi senle küssse yine küssun insan anası bacısı karısı için bebesine küser ihmal eder mi hepsinin canı cehenneme bebem herkesten kıymetli diyemiyo pust herif

Seni aramasın sormasın insan akşam oldumuydun gelip bebesini görmez mi bebenin eksiği var mı diye mesaj atmaz mi bebem için evdeyim deyip bir köşede uyumaz oturmaz mi senle küssse yine küssun insan anası bacısı karısı için bebesine küser ihmal eder mi hepsinin canı cehenneme bebem herkesten kıymetli diyemiyo pust herif
Benimde bir kizim var valla herkesin canı cehenneme ne anam için ne babam için nede koca için çocuğuma arkamı dönemem hepsini s.ederim onlar kimki onların davesi yüzünden bebe mi ihmal edecem senin kocan olacak malla konuşman lazım kaynana olacak yellozla konuşman lazım gözlerini korkutman lazım essek değilse çocuk başıma kalacak korkusuyla kendine çeki düzen verir yok vermiyosa topunu s.ett yapcan bişey yok

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank

Benimde bir kizim var valla herkesin canı cehenneme ne anam için ne babam için nede koca için çocuğuma arkamı dönemem hepsini s.ederim onlar kimki onların davesi yüzünden bebe mi ihmal edecem senin kocan olacak malla konuşman lazım kaynana olacak yellozla konuşman lazım gözlerini korkutman lazım essek değilse çocuk başıma kalacak korkusuyla kendine çeki düzen verir yok vermiyosa topunu s.ett yapcan bişey yok
Kocamın anası olacak yelloz onla oturmayı kabul etmedim diye yapıyor üst katına oturtmak istedi aynı evde oturtmak istedi ondan yapıyor kocam olacak şerefsiz de ablam boşandı geldi pişman oldu sende bosansan baba evinde yapamazsin dedi

Allah niyetlerini başlarına cevirsin inşallah 🙏 felaket sinir oldum yaa Allah'ım sana yardım etsin sabırlar versin
Sağ ol kuzum insallah kocam akillanir

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Bacım Allah büyük kocamda kime inanıyorsa inansın şuan ailem korona olduğu için bu evdeyim ben çocuğu kendim buyuteceksem işe girer çalışırım bu adamknda ailesininde kahrını cekmem
Hiç moralini bozma sütün gider bebeğini düşün. Kocana da Allah akıl fikir versin ne diyeyim

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kocamın anası olacak yelloz onla oturmayı kabul etmedim diye yapıyor üst katına oturtmak istedi aynı evde oturtmak istedi ondan yapıyor kocam olacak şerefsiz de ablam boşandı geldi pişman oldu sende bosansan baba evinde yapamazsin dedi

Bokkk yapamam de bir yaparım ki aklın durur de nerde Sabah orda akşam valla sen bile beni tanıyamazsin çıkarım ayrı eve de hele pusta bak nasil çözmüş herşeyi nasıl gidemiyceni biliyor

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank

Harika yorum işte bu 😅😅 süper açık net yazmaya cekindiğim şeyleri yazmış hislerime tercüman olmuşsun eyvallah 🤗🤗

İklim

Kayıtlı Üye
rank

Canı yanan essek atı geçermiş valla öyle bir yaparım ki de valla oturur izlersin beni de hiccc yapamaz edemez tavrı sergileme bir canım var valla sus sus sabrımı deneme de seni iyice çözmüş o rahatlığı ondan

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Canı yanan essek atı geçermiş valla öyle bir yaparım ki de valla oturur izlersin beni de hiccc yapamaz edemez tavrı sergileme bir canım var valla sus sus sabrımı deneme de seni iyice çözmüş o rahatlığı ondan
Annemlerin karantinası bitsin kız alıp gidicem baklm napcak

Bokkk yapamam de bir yaparım ki aklın durur de nerde Sabah orda akşam valla sen bile beni tanıyamazsin çıkarım ayrı eve de hele pusta bak nasil çözmüş herşeyi nasıl gidemiyceni biliyor
Ailem karantina da yoksa eve hiç gelmicektm ulan zaten tek bakiyom onu mu cekicem ama bu salak beni ablası ailemi kendi ailesi sanıyor

Ailem karantina da yoksa eve hiç gelmicektm ulan zaten tek bakiyom onu mu cekicem ama bu salak beni ablası ailemi kendi ailesi sanıyor
Hiç moralini bozma sütün gider bebeğini düşün. Kocana da Allah akıl fikir versin ne diyeyim
Amin inşallah kuzim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar