Uyuyamıyorum Agrılarım Çok Oluyor Gözümden Uyku Akıyor Artık Sersem Gibiyim Sağa Sola Dönemiyorum Hiç

Disarı Çıkamıyorum

Erken Doğum Riskim Var Sanki Bütün Herşey Beni Buluyor Kızlar Halsizim Karşımdaki Kisiyle Konusmuyorum Halsizlikten Birisi Aradığında Telefonu Hemen Kapatmak İstiyorum Hiç Ama Hiç İyi Değilim Gerçekten Sadece Sizlere İçimi Dökebiliyorum

İnsnalardan Yoruldum
Ah Hülyam benim içini ferah tut kuzum Allah büyüktür elbet her zorlukla beraber bir kolaylık vardır

Allah'ın emrettiği ne karşı gelmeyiz ki Allah nasıl istediyse öyle olur sen dikkat et kendine varsın yavruların için bir kaç ay çıkma dışarı , konuşma kimseyle ne istiyorsan onu yap ama moralini bozma dikkat et kendine sen moralini bozarsan iyi hissetmezsen nasıl iyi olur herşey, seni böyle görmek istemiyorum sen tanıdığım en güçlü kadınsın kendine gel lütfen, sürekli Yusuf, Meryem, Enbiya, Al-i İmran, İbrahim , Yasin-i şerif ve inşirah süresi dinleyebilir sin, hem huzur bulmak için hemde bebeklerin sağlıklı ve güzel huylu olmaları için bunlardan mutlaka hergun bir tane dinlemelisin canım

Allah yüreğine ferahlık versin inşallah canım unutma herşey beyinde başlar ve beyinde biter eğer ki iyi düşünürsen herzamn iyisi olur kuzum

dikkat et kendine lütfen kendine gel Hülyam benim