Sorum var Kendimi effedemiyorum affermemde artık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tülay ŞİRAY tarafından oluşturulan Kendimi effedemiyorum affermemde artık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,909 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kendimi effedemiyorum affermemde artık
Konbuyu başlatan Tülay ŞİRAY
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Tülay ŞİRAY

Kayıtlı Üye
rank
31 haftalık gebeyim 3 sınıfa giden kızm benimle çok zıtlaşıyor. Neyi yapma desm yapıyor. Yap dediğimi de yapmıyor. Bügün artık iğice sinirimi zıplattı ve hiç istemediğim kişiye büründüm baya Bi sinir gözümü kör etti. İki vurdu ve artık sinirini alamadım bide ittin ayağı topallıyor ama diriden hem ağladım hem krem sürdüm hem kızdım beni buhale getirdin diye eşim geldi baba ben düştüm dedi onada Bi ağladım. Hormonlar mı tahammülüm mü kalmadı bilmiyorum 9 yasında kızım 7 yaşında Bi kızım 3 yaşında Bi kızım vR allahım onların acısın göstermesin bana bide hamileyim 31 haftalık kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne olur bana Bi çıkar yol gösterin vallahi çocukları döven bir annede değilm ama ben nasıl geldim bu hale bilmiyorum,

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Asenam carsamaba gidicem dün gece ruya gördün bebklerim doğmuştu sağ kasigimın üstünde çok serrtti çok ağrı yaptı 🤦‍♀️
Oyyyy zamaninda gelicekler insallah kuzum bebeklerin kendilerini gördn mu nasilllardi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oyyyy zamaninda gelicekler insallah kuzum bebeklerin kendilerini gördn mu nasilllardi
Sana attigim besige baktinmi

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Asenam carsamaba gidicem dün gece ruya gördün bebklerim doğmuştu sağ kasigimın üstünde çok serrtti çok ağrı yaptı 🤦‍♀️
Bende kaburgalarimin arasina tekme atip duruyordu sipa, kaburga agrilarimdan kivranip duruyordum 😁 hele bir de senin pasalarda benimki gibi hareketli olursa o zaman asil agrilar baslar 🤔 Allah yardimcin olsun 🤲

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Sana attigim besige baktinmi
Evet aşkım baktım renk olarak da çok güzel kuzum teşekkür ederim aşkım çok guzeldi güzel bir rüyaydi🤩🤩🤩🌹🤲🌹

Bende kaburgalarimin arasina tekme atip duruyordu sipa, kaburga agrilarimdan kivranip duruyordum 😁 hele bir de senin pasalarda benimki gibi hareketli olursa o zaman asil agrilar baslar 🤔 Allah yardimcin olsun 🤲
Canım ben tatlı yiyince coşuyor korkumdan yiyemiyorum içeride kavga oluyor sanki öyle böyle değil🤭🤣🤣🤣

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Evet aşkım baktım renk olarak da çok güzel kuzum teşekkür ederim aşkım çok guzeldi güzel bir rüyaydi🤩🤩🤩🌹🤲🌹

Canım ben tatlı yiyince coşuyor korkumdan yiyemiyorum içeride kavga oluyor sanki öyle böyle değil🤭🤣🤣🤣
Ben serbetli tatli pek sevmem, cocugumda sevmiyordu 😁 biz meyveciydik, ne meyveler yedik bir bilsen 😁😁 en son esim 1 büyük karpuz aliyordu, ikinci gun bitmis oluyordu 😁😁 hastanede yatarken nst de bebek hareket etmiyor diye yurutmuslerdi, tatli yedirmislerdi neler yapmislardi sipa hareket etmedi 😁 bir dilim karpuz yemesiyle cosmustu 😁😁. Artik bu yaz birlikte karpuz yeriz 😁😁

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ben serbetli tatli pek sevmem, cocugumda sevmiyordu 😁 biz meyveciydik, ne meyveler yedik bir bilsen 😁😁 en son esim 1 büyük karpuz aliyordu, ikinci gun bitmis oluyordu 😁😁 hastanede yatarken nst de bebek hareket etmiyor diye yurutmuslerdi, tatli yedirmislerdi neler yapmislardi sipa hareket etmedi 😁 bir dilim karpuz yemesiyle cosmustu 😁😁. Artik bu yaz birlikte karpuz yeriz 😁😁
Yaaaa yerim ben onu ya ne güzel kuzum ya karpuz 🍉 daha guzel 😄 aslında arada yiyorum şerbetli tatlıyı ilk karpuza asermistim🤭🤭🤭

Tüm sayfalar yüklendi.