Kese etrafında kanama alani

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Zümree 👸 tarafından oluşturulan Kese etrafında kanama alani başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 271 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kese etrafında kanama alani
Konbuyu başlatan Zümree 👸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bager duha 👼🤍

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Doktorun progestan verdiyse aksatma kullan
Kendine dikkat et ağır kaldırma çok ayakta kalma çok gidip gelme nasibi de var ise kanama duzelecektir
Evet canım Progestan verdi kanama alanı 2 tane yani Dinlenmeye çalışıyorum ama ilgilenmem gereken iki buçuk yaşında bir çocuğum da var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bendede oldu kanama iki gün amma çok yok hastaneye yatisimi istedi doktorum ilaç tedavisi görüyorum 10haftadayim
@Efsan Ben de bir gün kanama oldu 2 gün kesildi Progestan kullanıyorum vajinal yolla 7 haftalık sağlıklı alırız inşallah kucağımıza Benim karnım ağrıyor arada kasıklarıma da ağrı oluyor

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
B
Evet canım Progestan verdi kanama alanı 2 tane yani Dinlenmeye çalışıyorum ama ilgilenmem gereken iki buçuk yaşında bir çocuğum da var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

@Efsan Ben de bir gün kanama oldu 2 gün kesildi Progestan kullanıyorum vajinal yolla 7 haftalık sağlıklı alırız inşallah kucağımıza Benim karnım ağrıyor arada kasıklarıma da ağrı oluyorende de
Bende de vardı kese dışında kanama çok şükür durdu 21haftaya kadar progestan kullandım benimde 2yasinda bı çocuğum var ama ben dinlenebildigim kadar dinlendim bu süreçte

Tüm sayfalar yüklendi.