Kese etrafında kanama alani

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Zümree 👸 tarafından oluşturulan Kese etrafında kanama alani başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,313 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kese etrafında kanama alani
Konbuyu başlatan Zümree 👸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zümree 👸

sibelefem

Kayıtlı Üye
rank
Canım ilişki yasaktı ozllkle doktru dınlememştım ıkı kere esimle oldum oldugu zamnda ertesi gunu kanamam oluyordu sana soylüm agır kaldırma yeter hıcbır sıkıntı olmaz yengemde aynısıydı zatn 13 ci haftadan sonra kaybolor

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Canım ilişki yasaktı ozllkle doktru dınlememştım ıkı kere esimle oldum oldugu zamnda ertesi gunu kanamam oluyordu sana soylüm agır kaldırma yeter hıcbır sıkıntı olmaz yengemde aynısıydı zatn 13 ci haftadan sonra kaybolor
Yani ağır kaldıracak bir işim yok da ama ilgilenmem gereken bir çocuğum var 2,5 yaşında arada bir ayağa kalkıyorum yemek falan yapıyorum ama Rabbim korusun

sibelefem

Kayıtlı Üye
rank
Sıkıntı olmaz bende yatmıyordum canm kısmetınde varsa olur zaten ben de de ıkı tane var bırı 7 dgrı 5 yasında okula gotrup getryrdm yatma fırsatı yktu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Agır kaldırma sakınn

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Sıkıntı olmaz bende yatmıyordum canm kısmetınde varsa olur zaten ben de de ıkı tane var bırı 7 dgrı 5 yasında okula gotrup getryrdm yatma fırsatı yktu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Agır kaldırma sakınn
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar