Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kese sekline gore cinsiyet gerçekten belli oluyor mu??
Alakası olmuyor canım benim ilk gittiğimde kese yuvarlakti sonra uzun oldu yani zaten bebek içinde büyüdükçe kese uzun oluyor ilkte hep yuvarlak oluyor geneli
Hayır hala göstermedi kendini ne yazıkki. 18 haftalık olduk ama hala bilmiyorum cinsiyetini oysaki oğlum 15 haftalıkken göstermişti kendini bu baya nazlı cikti
Hayır hala göstermedi kendini ne yazıkki. 18 haftalık olduk ama hala bilmiyorum cinsiyetini oysaki oğlum 15 haftalıkken göstermişti kendini bu baya nazlı cikti
Oğlumda uzundu kesesi fasulye seklinde kizimdada yuvarlak ti hurafe bence oğlumda karnim daha yayvan basenlerjm den de kilo almistim kizda sadece göbekten kilo aldim kucagimda top var sanki