Kese var bebek henüz yok

• Konbuyu başlatan Dilan230
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilan230 tarafından oluşturulan Kese var bebek henüz yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 666 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kese var bebek henüz yok
Konbuyu başlatan Dilan230
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ceylankosova
D

Dilan230

Guest
Kızlar 6+1 iken doktor muayenesine gittik karından ultrason ile bakıldı sadece kese gördündü bebek gözükmedi 10 gün sonra gel yine bakalım dedi bu durumu yaşayan varmı aranızda

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Canım 6+1 de bebeğin görünmemesi gayet doğal bendede sadece kese görünmüştü şimdi 8 haftalık olacak kalbini dinleyeceğiz inşallah

Öğretmen1

Kayıtlı Üye
rank
Bence normal bende 6+6 da gittiğimde gözükmemişti. Doktor alttn muayene yaptı o zman göründğ. daha cok minik oldukları için kesenn köşesinde vir yerde kalmış gözükmemişti

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 6+1 iken doktor muayenesine gittik karından ultrason ile bakıldı sadece kese gördündü bebek gözükmedi 10 gün sonra gel yine bakalım dedi bu durumu yaşayan varmı aranızda
Bende 6+1 im daha dun gittim kese var beebk hala yok kalbinide duymadik onlar herzaman olusabilcek en kotu duruma hazirliyolar sen kendini yormadan bol bol dinlenerek sabrederek bekliycez Allahin izniyle evlatlarimizi sag saglim kucagimiza alcagimiz gunler gelecek com arastirdim baktim 9. Haftada bile gorunen olmus

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar