Sorum var Kese var bebek yok

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emelimm tarafından oluşturulan Kese var bebek yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 242 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kese var bebek yok
Konbuyu başlatan Emelimm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zümree 👸

Emelimm

Kayıtlı Üye
rank
Selamlar bugün dr kontrolüm vardı 6 haftalığım bebek görünmedi kanama yeri var progestron hapı kullanıyorum kanama ve lekelenmem hiç olmadı dr olumsuz konuştu 😞😞😢😢kesenin içindeki nokta nedir acaba dr açıklama yapmadı bende soramadım moral bozukluğundan

Ekli dosyalar

• B42EDCC5-3089-412C-9DB3-FE444408F830.jpeg
    B42EDCC5-3089-412C-9DB3-FE444408F830.jpeg
    958.7 KB · Görüntüleme: 11

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Selamlar bugün dr kontrolüm vardı 6 haftalığım bebek görünmedi kanama yeri var progestron hapı kullanıyorum kanama ve lekelenmem hiç olmadı dr olumsuz konuştu 😞😞😢😢kesenin içindeki nokta nedir acaba dr açıklama yapmadı bende soramadım moral bozukluğundan
Gebelik testi yap yada kan ver hamile olup olmadıgın net beli olur gebe degilsen belki kis vardır ama once bi gevelik testi yap derim
Yada başka bir doktora randevu al daha iyi sonuç almak için

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Canım Geç döllenme olabilir moralini bozma kanama alanı bende de var şu an dinleniyorum 8 haftalığım altılı haftalıkken kanama alanı vardı başka bir doktora daha görün

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar