Keseye göre cinsiyet tahmini 💗

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Mina_47 tarafından oluşturulan Keseye göre cinsiyet tahmini 💗 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 273 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Keseye göre cinsiyet tahmini 💗
Konbuyu başlatan Mina_47
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mina_47

Mina_47

Kayıtlı Üye
rank
merhaba, bir ultrason görüntüm var 5haftalik Keseye göre cinsiyet tahminizi bekliyorum şimdiden teşekkürler 🥰
IMG_8882.jpeg

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Resim ters şimdi farkettim

Son düzenleme:

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
merhaba, bir ultrason görüntüm var 5haftalik Keseye göre cinsiyet tahminizi bekliyorum şimdiden teşekkürler 🥰Ekli dosyayı görüntüle 5515
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Resim ters şimdi farkettim
Hayırlı olsun canım genelde erkek bebek kesesi muz şeklinde olur kız bebek kesesi yuvarlak derler ama batıl inanç hurafe diyen de var ama oğlumda kesesi muz şeklindeydi şu an ikinciye hamileyim yuvarlak badem şeklinde ama daha Cinsiyeti belli değil Rabbim gönlüne göre versin

Mina_47

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı olsun canım genelde erkek bebek kesesi muz şeklinde olur kız bebek kesesi yuvarlak derler ama batıl inanç hurafe diyen de var ama oğlumda kesesi muz şeklindeydi şu an ikinciye hamileyim yuvarlak badem şeklinde ama daha Cinsiyeti belli değil Rabbim gönlüne göre versin
Tesekür ederim size de hayırlı olsun, Allah analı babali büyütmeye nasib etsin 🥰🫶🏽

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar