Merhabalar bayadir giriş yapmıyordum . herkese selamlar. Ben 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Ve şuan 6+2 günlük olduk. Ama iki gün önce 6+0 da kese gozukdu .ben kesenin içinde iki tane yuvarlak görüyorum sizce de öyle değil mi yorumlarsanız çok sevinirim
Merhabalar bayadir giriş yapmıyordum . herkese selamlar. Ben 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Ve şuan 6+2 günlük olduk. Ama iki gün önce 6+0 da kese gozukdu .ben kesenin içinde iki tane yuvarlak görüyorum sizce de öyle değil mi yorumlarsanız çok sevinir
Eğer karindansa kız vajinalsa erkek kesenin sağ kısmında bı belirti var dikkatli bakarsanız görürsünüz ama tabiki rabbimin dediği olur sadece bi tahmin daha doğrusu intten falan arastirdiklarima dayanarak söylüyorum tabiki kesin değil zaten yüzde elli ihtimal var ama genelde doğru çıktığını söylüyorlar bende kendiminkini bilmiştim benimki tam tersindeydi fetüsAlttan mi karındanmi acaba ultrason
Ozaman erkek ama nedense kız gibi geçti içimden ama hayırlısı olsun kuzum ikiside aynı bende üçüncü oğluma hamileyim gönül istiyo tabiki bı kızım olsun ama nasipte yokmuş rabbim sagsalim kucagimiza almayı nasip etsinAyn Allah in izniyle haftaya kalp atışını duymaya gidicez .
Alttan muayene oldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin Allah razı olsun abla . hayırlısı olsun inşallah![]()