Ketoclin vaginal şam kullanan oldumu hiç?
O neyyKetoclin vaginal şam kullanan oldumu hiç?
Ben kullandım ama ismi nu değildi canım enfeksiyon yüzünden kullanmıştımKetoclin vaginal şam kullanan oldumu hiç?
Qaliba türkçe mumO neyy
Banada o yüzden yazdı alttan meayine zamanı akıntımı gördü fazla olduğun dedi bende son zamanlar daha çoğaldığını dedim bu ilacı yazdı doktor 1ci hamileliyimde eroziyam vardı doğumdan sora müaliceler fln yandırma iyileşmişti yeniden yaranarmı diye korkuyorumBen kullandım ama ismi nu değildi canım enfeksiyon yüzünden kullanmıştım
Banada o yüzden yazdı alttan meayine zamanı akıntımı gördü fazla olduğun dedi bende son zamanlar daha çoğaldığını dedim bu ilacı yazdı doktor 1ci hamileliyimde eroziyam vardı doğumdan sora müaliceler fln yandırma iyileşmişti yeniden yaranarmı diye korkuyorumBen kullandım ama ismi nu değildi canım enfeksiyon yüzünden kullanmıştım
DuymadımKetoclin vaginal şam kullanan oldumu hiç?
Bende yıllar önce kullanmıştım ama adını hiç hatırlamıyorum hamileyken vermişti doktor enfeksiyon yüzündenKetoclin vaginal şam kullanan oldumu hiç?
Doktorun verdi ise kıllan canımQaliba türkçe mum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Banada o yüzden yazdı alttan meayine zamanı akıntımı gördü fazla olduğun dedi bende son zamanlar daha çoğaldığını dedim bu ilacı yazdı doktor 1ci hamileliyimde eroziyam vardı doğumdan sora müaliceler fln yandırma iyileşmişti yeniden yaranarmı diye korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Banada o yüzden yazdı alttan meayine zamanı akıntımı gördü fazla olduğun dedi bende son zamanlar daha çoğaldığını dedim bu ilacı yazdı doktor 1ci hamileliyimde eroziyam vardı doğumdan sora müaliceler fln yandırma iyileşmişti yeniden yaranarmı diye korkuyorum
Evet canım dünden beri başladım kullanmaya bakalım ani doğuma kadar kaçın kullancamDoktorun verdi ise kıllan canım