Kıdemli Anne bugun doktora gitti

• Konbuyu başlatan Kıdemli Anne
  • Toplam 16 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kıdemli Anne tarafından oluşturulan Kıdemli Anne bugun doktora gitti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,902 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kıdemli Anne bugun doktora gitti
Konbuyu başlatan Kıdemli Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kıdemli Anne

...

Moderator
Mod
rank
Arkadaslar 35+6 haftaligim bugun doktora gittim bebege 3 kilo dedi boyuda 43 cm dedi boyu biraz kisa geldi bana sanki ama bisey de demedim subatin altisinda günum bitiyor ocak 27-28 gibi alirim dedi nst de biraz sancim cikti haftana gore normal dedi
MaşaAllah canım.Sağlıkla al kucağına inşaAllah😘

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Oyy masallah canim rabbm saglkla kavuştursun e bisey kalmamis şunun şurasında 🤗😍😍
Arkadaslar 35+6 haftaligim bugun doktora gittim bebege 3 kilo dedi boyuda 43 cm dedi boyu biraz kisa geldi bana sanki ama bisey de demedim subatin altisinda günum bitiyor ocak 27-28 gibi alirim dedi nst de biraz sancim cikti haftana gore normal dedi

K

Kıdemli Anne

Guest
Aynı güne denk gelecek sanırım doğum canım benimde 28 için konuştuk 35+4 🥰
Evet ben sizi biliyorum gecen gun bi postta denk gelmisti dikkatimi cekmisti bende demistim ayniyiz diye😍 Allah nasip ederse sagsaglim doguralim artik

K

Kıdemli Anne

Guest
İnşAllah canım🥰 valla benimle aynı güne denk gelen birini buldum bırakmam mutlaka 28 inde doğur sende 😅😅😅🤲
Insallah bende cok istiyorum cunku iki yigeniminde dogum gunu ayni zamanda,biri 29 ocak digeri 30 ocak benimkide olursa 28 ocak😍 28 29 30 ocak olacak😇 nst de sancim cikti o beni biraz korkuttu cunku ogullarimda boyle olmamisti acaba diyorum 10 gun sonra gittigimde alir mi🤔🤔neyse artik hayirlisi olsun

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Insallah bende cok istiyorum cunku iki yigeniminde dogum gunu ayni zamanda,biri 29 ocak digeri 30 ocak benimkide olursa 28 ocak😍 28 29 30 ocak olacak😇 nst de sancim cikti o beni biraz korkuttu cunku ogullarimda boyle olmamisti acaba diyorum 10 gun sonra gittigimde alir mi🤔🤔neyse artik hayirlisi olsun
Korkma canım olabiliyor benim oğlumda sancılarım 37 de başlamıştı kızımda 34 başladı 😊

K

Kıdemli Anne

Guest
Aslinda korkum sanci degil ben mersinde yasiyorum doktorum adanada,acil bi durum olmasindan korkuyorum umarim olmaz sanci beni o yizden panikletti

Tüm sayfalar yüklendi.