Sağolun cevabınız için teşekkür ederimEvet yavaş yavaş anca hazır olur bende o zaman lar başlayacağım
Canım ben 35 hafta ya girince yapıyorumKızlar haftaya yedinci ayım bitmiş oluyor sizce alışverişe başlıyım mı artıkk bebek arabası kıyafetler falan vs..![]()
Ben acele ediyorum sanırımCanım ben 35 hafta ya girince yapıyorum
Bir gün de bitirdim alışverişi sadece bebek bezi kaldı onuda pazartesi günü alacam salı günü de doğuma gidiyorumBen acele ediyorum sanırım![]()
Hayırlısıyla kolay bi doğum olsun inşallah nir an önce bebeğine kavuşsun bekleyen herkesBir gün de bitirdim alışverişi sadece bebek bezi kaldı onuda pazartesi günü alacam salı günü de doğuma gidiyorum
Çok heyecanlıyım anlatamam yaniHayırlısıyla kolay bi doğum olsun inşallah nir an önce bebeğine kavuşsun bekleyen herkes![]()
Başla yavaş yavaş al artık canım sağlık alırsın bebeğini kucağına inşallahKızlar haftaya yedinci ayım bitmiş oluyor sizce alışverişe başlıyım mı artıkk bebek arabası kıyafetler falan vs..![]()
Amin inşallah hepimiz canımBaşla yavaş yavaş al artık canım sağlık alırsın bebeğini kucağına inşallah![]()