Kilo aldıran yiyecekler.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yyeliz tarafından oluşturulan Kilo aldıran yiyecekler. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,153 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo aldıran yiyecekler.
Konbuyu başlatan Yyeliz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SemaKayra

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Merhaba sevgili anne ve anne adayları lütfen bilgisi olan yazsın pazartesi gün verdi doktor alacak bebeği kızım 2836 gr en azında 3 kiloya ulaşmak için neler tüketebilirim iştahlı biri değilim. Teşekkürler şimdiden.
Balik tovuk mal eti sut bal kaymak kawar penir yumurta

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba sevgili anne ve anne adayları lütfen bilgisi olan yazsın pazartesi gün verdi doktor alacak bebeği kızım 2836 gr en azında 3 kiloya ulaşmak için neler tüketebilirim iştahlı biri değilim. Teşekkürler şimdiden.
Bol meyve muz günde 2 3 tane kaşar yumurta günde en az iki tane haşlanmış daha kolay oluyor roka avokado süt büyük bir bardak yoğurt benim kız içinde en fazla 2500 doğar demişti doktorum son 34 haftadan sonra kilo aldı 3 kilo 35 gr doğdu şükür

Yyeliz

Kayıtlı Üye
rank
Bol meyve muz günde 2 3 tane kaşar yumurta günde en az iki tane haşlanmış daha kolay oluyor roka avokado süt büyük bir bardak yoğurt benim kız içinde en fazla 2500 doğar demişti doktorum son 34 haftadan sonra kilo aldı 3 kilo 35 gr doğdu şükür
37+4 benim ayın 14 ameliyatım var zaten zor bir gebelik geçirdim ilk 3 ay 8 kilo verdim bulantı kusma ve iştahsızlıktan 63 kilo hamile kaldım şuan 66 kiloyum bebeğin kilosu az olması normal ama en azından 3 kilo olsun diye ümit ediyorum hayırlısı artık sağlıkla gelsinde geri Allaha emanet.

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
37+4 benim ayın 14 ameliyatım var zaten zor bir gebelik geçirdim ilk 3 ay 8 kilo verdim bulantı kusma ve iştahsızlıktan 63 kilo hamile kaldım şuan 66 kiloyum bebeğin kilosu az olması normal ama en azından 3 kilo olsun diye ümit ediyorum hayırlısı artık sağlıkla gelsinde geri Allaha emanet.
Neredeyse aynı durumumuz bende toplamda 6 kilo aldım ilk 5 ay 10 kilo verdim çok zor geçti hamileliğim 6 kilonun 3 kilosu allahtan kızım aldı kilo dert değilde dediğin gibi en az 3 kilo olsun diye bende çok çabaladım

SemaKayra

Kayıtlı Üye
rank
Hergün börek Gözleme
Cnm benim Gözleme börek hamur işi poğaça falan ye her gün 15 günde bebeğin 1 kilo alıyor benim kızımda 2 kilo bile yoktu son 6 haftada hamur işi ağırlıklı süt kaşar yoğurt beslendim kızım 4 850 doğdu😊

Tüm sayfalar yüklendi.