Sorum var Kilo verme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hatice🌸🌸 tarafından oluşturulan Kilo verme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,103 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo verme
Konbuyu başlatan Hatice🌸🌸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hanimlar merhaba 1 haftadir dogum yaptim bebegim bir haftadir kuvözde kilosu az diye ben almasinj beklerken bebegim aksine kilo vermis bunu nedeni ne olabilir sütum yaramiyomu acaba
Doğumdan sonra ilk 1 hafta bebeklerin 500 gram kadar kilo vermesi normal kuzum. Benim oğlum 3 kilo doğdu 2 günde 2725 gram oldu şuan 34 günlük maşallah 4 küsürlerdr kilosu 🤭🤭. Senlkik bir durum değil yani

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Hanimlar merhaba 1 haftadir dogum yaptim bebegim bir haftadir kuvözde kilosu az diye ben almasinj beklerken bebegim aksine kilo vermis bunu nedeni ne olabilir sütum yaramiyomu acaba
Bnde 34 haftalık doğum yaptim 2200 doğdu 1500 kiloya kadar indi 2 gün kuvezde bıraktılar sonra verdiler bana

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canım çok normal bebeklerin doğumdan sonraki hafta şişlikleri iniyor zayıflamış oluyorlar ondan sonraki haftalarda kilo almaya başlıyorlar geneli böyle. Endişe etme sütün yarıyordur.

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
2 kilonun altında olan. Bebekleri küvezde bekletiyor canım sana nasıl verdiler bilgi verirmisn
Evt banada doktor dedi en az 3000 kilo olana kadar kuvezde kalması gerekiyor dedi ama bebegin hiç bi sağlık problemi yok dedi sadece kilo için kuveze aldık dedi eğer bakabilirsen bebeğine vericez dediler bnde bakarım dedim sonucta tecrübem vardi aldim bebegim cok guzel baktim bide erken dogdugu için biraz daha özen gösterdim cok sukur suan 3 buçuk aylık olduk

Evt banada doktor dedi en az 3000 kilo olana kadar kuvezde kalması gerekiyor dedi ama bebegin hiç bi sağlık problemi yok dedi sadece kilo için kuveze aldık dedi eğer bakabilirsen bebeğine vericez dediler bnde bakarım dedim sonucta tecrübem vardi aldim bebegim cok guzel baktim bide erken dogdugu için biraz daha özen gösterdim cok sukur suan 3 buçuk aylık olduk
Allah ömrünü uzun bahtını açık etsin cnm bende kızımı32 haftalık 1770 grm doğurdum 1500 kiloya düşürdü ve 2 kilo olmayınca vermedi oğlumdada erken doğum riskim var inşallah bu erken olmaz kuzum

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Allah ömrünü uzun bahtını açık etsin cnm bende kızımı32 haftalık 1770 grm doğurdum 1500 kiloya düşürdü ve 2 kilo olmayınca vermedi oğlumdada erken doğum riskim var inşallah bu erken olmaz kuzum
Ins olmaz ya bn 3 dogumumu 40 haftada yaptim normal doğumla 4 bebegim sanki aceleciydi 34 haftada dünya geldi prematüre olarak bide sezeryan doğum oldu çok zorlandım ama şuan emziriyorum gözümün içine baka baka gülüyor bütün herseyi unutturuyor bana darısı başına sağlıkla alirsin kucağına ins

Tüm sayfalar yüklendi.