Kilo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dursane ok tarafından oluşturulan Kilo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,364 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo
Konbuyu başlatan Dursane ok
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülperi

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
Canım ilk olglumda çok kilo alınca bunda tecrübe ettim ne yediysem az ve öz yedim 🤗kimi zamnlar. Ac yattım valla sırf kilo almamak için sezeryan oluncada göbek kaliyo sinir oluyorum gitmeyincede
Bende ilk gebeligim, kendimce az az yiyip bol vitaminli beslenmeye uğraşıyorum.Eşim ekmek pilav yemiyorum diye kızıyor 😄

Canım bncee doktorumla konuş kilo konusunu bnde 66 ile hamile kaldım şu anda 70 kiloyum hfatam da 37+4
Maşallah canım senin sadece bebeğin kilosudur o aldığında🤭☺️bende 58 le kaldım 67 olmuştum 9 kilo almıştım tabi 3 kilosu bebekti şimdi doğumdan sonra hiç tartilmadim

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah canım senin sadece bebeğin kilosudur o aldığında🤭☺️bende 58 le kaldım 67 olmuştum 9 kilo almıştım tabi 3 kilosu bebekti şimdi doğumdan sonra hiç tartilmadim
Sende fazla almamissin cnm fazla masallh dediğin anca bbegin kilosudur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende ilk gebeligim, kendimce az az yiyip bol vitaminli beslenmeye uğraşıyorum.Eşim ekmek pilav yemiyorum diye kızıyor 😄
Kendiler aliyo ya kiloları sanki yer derler tabi bnim eşimde öyle sen bakiyomda yemiyosun diyor Kiz zayıf kalmasın ye yemeğini diyo bna

Kendiler aliyo ya kiloları sanki yer derler tabi bnim eşimde öyle sen bakiyomda yemiyosun diyor Kiz zayıf kalmasın ye yemeğini diyo bna

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hayır ben sağlık ocağında tartıldım orada ki hemşireye sordum da o normal dedi ama içim hiç rahat değil
Doktoruna sor canım sende kontrole gidince o sana söyler normal olup olmadığını kafana takma boşver bebeğini düşün kilo verilen bir şey yavrun iyi olsun da

Dursane ok

Kayıtlı Üye
rank
Vala kuzum insallah doguma kadar 15 kg gecmem😖 15 den

Merhaba, bende 55 kg ile hamile kaldim, 17+3 um, cok benzeriz.
Boyum kisa,157cm oldugu icin 5 kg fazlayla hamile kaldim. Normalim 48-50 kg aslında. Öyle olunca ben sadece 2.5 kg aldim, daha 58i vurmadi tartı. Doktor iyi gittiğimi söyledi.
Karbonhidrattan uzak duruyorum. Her zamanki beslenmeme ara öğün olarak ceviz, badem ve muz ekledim. Bir de hergun sirayla taze sıkılmış nar+portakal suyu ve elma+havuc suyu içiyorum. Ekstra istahimi bunlarla bastiriyorum yalan yok. Yoksa otursam dunyayi yerim potansiyeli var içimde 😁
Cok zayif hamile kaldiysaniz daha fazla kilo almis olmaniz normal, ama ayda 1.5 kg'yi gecmezse daha sağlıklı olur.
Siz neden bu kadar kilo aldiniz acaba?
Merhaba, hiç bir bilgim yok neden bu kadar çok kilo aldım ara öğünlerde çok yiyen Bi insan delim zaten normal öğünlerde de sabah kahvaltısında çok az bi ekmekle ( en fazla yediğim yarım ekmek) bir de ikindi üzeri ekmeksiz temek yerim o kadar ekstradan akşam meyve yersem yerim ( her gün de meyve yemem) bu kadar yediklerim ama neden bu kadar oldum hala anlayamıyorum

Doktoruna sor canım sende kontrole gidince o sana söyler normal olup olmadığını kafana takma boşver bebeğini düşün kilo verilen bir şey yavrun iyi olsun da
Doğru söylüyorsun canım 🙏teşekkürler

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Merhaba, hiç bir bilgim yok neden bu kadar çok kilo aldım ara öğünlerde çok yiyen Bi insan delim zaten normal öğünlerde de sabah kahvaltısında çok az bi ekmekle ( en fazla yediğim yarım ekmek) bir de ikindi üzeri ekmeksiz temek yerim o kadar ekstradan akşam meyve yersem yerim ( her gün de meyve yemem) bu kadar yediklerim ama neden bu kadar oldum hala anlayamıyorum

Güzelim stres yaptıkça daha çok alacaksın yine dikkat et Yemene ama kafana takma 🥰

Dursane ok

Kayıtlı Üye
rank
Sende fazla almamissin cnm fazla masallh dediğin anca bbegin kilosudur

😁 Benim eşimde aynını der.
😁

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

😁 Benim eşimde aynını der.

😁
Benim eşimde diyor ilk gebelik sanırım bende öyleyim başta stres vs yapardım şuan hiç takmıyorum ama senin aksine ben neden kilo almıyorum diye yapıyordum her bünye bir degil yada her kadının karın yapısı ondan boşver

Dursane ok

Kayıtlı Üye
rank
Bende 55 ile kaldım canım senin aksine 1 oturuşta 1 ekmek yiyorum öğünüm de fazla şuan 19+4 haftalık hamileyim şuan 56.5 kiloyum

Bence bünye meselesi
Aynn olabilir hayırlısı, bu gidişle 100 kilo fln olmazsam 😁

Doktorun bir şey dedi mi canım kilon hakkında peki
Yok cnm sağlık ocağın da bugün tetanoz aşısı vurulmak için gittiğim de orada ki hemşire tarttı ona sordum fazla demedi normal dedi ama baba fazla gibi geldi bilmiyorum. 😔

Doktorun bir şey dedi mi canım kilon hakkında peki
Yok cnm sağlık ocağın da bugün tetanoz aşısı vurulmak için gittiğim de orada ki hemşire tarttı ona sordum fazla demedi normal dedi ama baba fazla gibi geldi bilmiyorum. 😔
Vala kuzum insallah doguma kadar 15 kg gecmem😖 15 den sonrasi fazla diyor doktorlar
İnşallah 😔

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.