Kilo

• Konbuyu başlatan Özgenurrrrrrr
  • Toplam 36 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özgenurrrrrrr tarafından oluşturulan Kilo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,669 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo
Konbuyu başlatan Özgenurrrrrrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Urfalıanne

Kayıtlı Üye
rank
Kız ben 12 haftada ala ala 1 kilo aldım lakin fazlasıda zarar arkadaşa doktor doğumdan 1 ay önce diyet vermişti kilo verde gel diye 😅
Ben kilo 15 haftdan sonra aldım çok kusuyordum şimdide yemesem kusuyorum midem bulanıyor bende bu kadar yemek istemem gece iki saate bir acikiyorum yemesemde yatamıyorum 🤧

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben kilo 15 haftdan sonra aldım çok kusuyordum şimdide yemesem kusuyorum midem bulanıyor bende bu kadar yemek istemem gece iki saate bir acikiyorum yemesemde yatamıyorum 🤧
Ye ye bebiş beslensin de doğumdan sonra diyetle sporla gider inşallah birde çocuk bakımı olacak hiç yerimizde duramayız 😅

Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bu seferde çocuğun sütü olsun göbüşü aç kalmasın diye yiyeriz 😂
Gerçi oda doğru şu yiyip yiyip kilo almayanlar varya onlara çok imreniyorum şahsen. Benim yengem doğumda o kadar yedi yedi 10 kilo aldı doğurdu süt olsun diye hiç durmadı şuan hâlâ zayıf. Onu kınıyım diyorum benimde başıma gelsin😂😂

Urfalıanne

Kayıtlı Üye
rank
Gerçi oda doğru şu yiyip yiyip kilo almayanlar varya onlara çok imreniyorum şahsen. Benim yengem doğumda o kadar yedi yedi 10 kilo aldı doğurdu süt olsun diye hiç durmadı şuan hâlâ zayıf. Onu kınıyım diyorum benimde başıma gelsin😂😂
Mantıklı 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal canım bende 20..haftaya kadar alamqdim şuan 23 haftaligim her hafta 1 kilo aldım doğuma kadqr sanırım rahat 15 kilo alırım 😂😂
15 kiloyla kurtulursan kurban
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal canım bende 20..haftaya kadar alamqdim şuan 23 haftaligim her hafta 1 kilo aldım doğuma kadqr sanırım rahat 15 kilo alırım 😂😂
15 kiloyla kurtulursan kurban kes

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 13 hafta 2 gunluk hamileyim 2 kilo aldım. Normal mi?
Gayet normal benimde hiç bulantım olmadığından 2bucuk kilo almıştım sanırım 18 ile 20.hafta arası 6 kilo almıştım çok korktum hızla kilo ilerliyo diye ama 2 hafta oldu hala aynıyım 23.haftaya giricem 7.kiloyu tam almadım şükür hedef 10du ama 15 kiloda alsam olur 😅 normali o zaten

Tüm sayfalar yüklendi.