Kilo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evin ❤️ tarafından oluşturulan Kilo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,359 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo
Konbuyu başlatan Evin ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
İyi geceler kizlar size bir sorum olacak benim eltim 37 haftalık hamile bebeği 1750 Gr sizce normal mi 38 de sezeryan olacak oda
Hım yani bi 2 kg olaymış daha iyimiş benim eltiminde öyle benim bebeğim 4 kg doğdu eltim şimdi hamile 17 haftalık elma kadar var yok şuanda ben 17 haftalıkken bi muz kadardık yani 😅

İyi geceler kizlar size bir sorum olacak benim eltim 37 haftalık hamile bebeği 1750 Gr sizce normal mi 38 de sezeryan olacak oda
çok azmis canım ya bide 1 haftaai kalmış benimki de çok kilolu değildi 3 kiloydu ama 1.750 çok az geldi canim bana doktor bişey dememismi zayıf şunu ye felan diye bişey onermemis mi gerçi 1 hafta kalmış nekadar alır ki bir haftada

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Minnak kalmış biraz annesi ama takma öyle bebekler çok çabuk toparlnip kilo alıyor doğum dan sonra birde ultrasona hiç güven olmaz kimine bebeğin 2 kilo diyip 3 kılo çıkan var 🤗

Tüm sayfalar yüklendi.