Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hım yani bi 2 kg olaymış daha iyimiş benim eltiminde öyle benim bebeğim 4 kg doğdu eltim şimdi hamile 17 haftalık elma kadar var yok şuanda ben 17 haftalıkken bi muz kadardık yani
çok azmis canım ya bide 1 haftaai kalmış benimki de çok kilolu değildi 3 kiloydu ama 1.750 çok az geldi canim bana doktor bişey dememismi zayıf şunu ye felan diye bişey onermemis mi gerçi 1 hafta kalmış nekadar alır ki bir haftada
1750 gr 37. Haftada normal bir kg değil maalesef zayıf kalmış ama sorun olacağını sanmıyorum Allahın izniyle doğduktan sonra çok çabuk toplarlar inşaAllah
Minnak kalmış biraz annesi ama takma öyle bebekler çok çabuk toparlnip kilo alıyor doğum dan sonra birde ultrasona hiç güven olmaz kimine bebeğin 2 kilo diyip 3 kılo çıkan var
Minnak kalmış biraz annesi ama takma öyle bebekler çok çabuk toparlnip kilo alıyor doğum dan sonra birde ultrasona hiç güven olmaz kimine bebeğin 2 kilo diyip 3 kılo çıkan var