Kilo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebrutrkglu tarafından oluşturulan Kilo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,996 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo
Konbuyu başlatan Ebrutrkglu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Ay_ışığım

Kayıtlı Üye
rank
Aramız da var mı yok mu bilmem ama elbette var dünyanın her yerinde ben de kilolu bir bayanım düşük de olsa hamile kaldım.

Tavsiyem hamile kalana kadar kilo vermeye çalışın ne kadar gitti kardır.

Bir de şimdi siz 90+ diyorsunuz ama bunun biy ile orantısı detayı da var kimisi için güce aşırı kilo iken kimisi için de normal kiloya yakın olabilir. Bu durumda genelleme yapmak pek mümkün değil.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aramız da var mı yok mu bilmem ama elbette var dünyanın her yerinde ben de kilolu bir bayanım düşük de olsa hamile kaldım.

Tavsiyem hamile kalana kadar kilo vermeye çalışın ne kadar gitti kardır.

Bir de şimdi siz 90+ diyorsunuz ama bunun biy ile orantısı detayı da var kimisi için güce aşırı kilo iken kimisi için de normal kiloya yakın olabilir. Bu durumda genelleme yapmak pek mümkün değil.
Yeni gördüm gebeymissiniz çok tebrik ederim nasıl oldu süreç anlatır mısınız ? ☺️

Ay_ışığım

Kayıtlı Üye
rank
Bende 90+ ile kaldım. 9 haftalığım Rabbimize sığınalım kuzum :) hayırlısı olsun
Tebrikler Sağ salim kucağınıza alın inşaAllah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende 90kiloyla hamile kaldım şuan 33+5 deyim çok şükür iyi gidiyor bebeğim gelişimi önde şuan -1kilodayim inşallah böyle devam eder sizinde olur hayırlısıyla 🤲
Sizi de tebrik ederim .. Sağlikla gelsin inşallah

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Mrb 90+ kilo ile hamile kalan varmı aranızda ya 😔😔
Ben o kiloda hamile kalmadım ama gebe kaldıktan sonra bu haftama kadar ki şuan 22 haftalığız 7-10 kilo arasında kilo kaybettim. Sağlıklı beslenme yürüyüş ve özellikle akşam belli saatten sonra yemeyi kesersen kilo kaybedebiliyorsun bile 🤗 sıkma canını ben 90 kilo mu değil mi bilmem ama kilolu insanların hamile olduğunu gördüm hatta doğurduğunu da gördüm mesela görümcem en yakın tanık olduğum ☺️

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Mrb 90+ kilo ile hamile kalan varmı aranızda ya 😔😔
Ilk çocukta 66 kiloyla hamile kaldım 88 le doğurdum ikinci cocuktada aynı ama bunda 69 'la hamile kaldım su an 94 kilodayım doğuma iki hafta var 1 70 boyundayım yani demem o ki sıkmacanını cnm insan doğuruyor öyle böyle hem doğumdan sonra dengeli beslenip geceli gündüzlü emzirirsen 2 ayda kilo diye bisey kalmıyor benim öyle çünkü

Tüm sayfalar yüklendi.