Kilo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kilo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,856 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kilo
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
64 ile başlayan gebeliğim 3 ayda 56 ile devam ediyor bebekte bir sıkıntı yok şükür ama zor hamilelik geçirenler ve çok kilo veren anneler kendinizi toplamak için neler yaptınız artık çok çabuk yorulmaya bsşladoö açlık kilo kaybı da devam ediyor tavsiye edeceğiniz bir şey var mı

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
64 ile başlayan gebeliğim 3 ayda 56 ile devam ediyor bebekte bir sıkıntı yok şükür ama zor hamilelik geçirenler ve çok kilo veren anneler kendinizi toplamak için neler yaptınız artık çok çabuk yorulmaya bsşladoö açlık kilo kaybı da devam ediyor tavsiye edeceğiniz bir şey var mı
Ben onu bilmiyorum ben kendimi zorla 7 24 yiyorum ama bende hamilelikte çok tansiyon düşer yere yapışıttım cnm kendini zorla biraz günde 2 yumurta geceleri bir kase yogurt çerez kuru meyve süt bunlar zaten Normalde de ne pişse onu yiyoruz

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ben onu bilmiyorum ben kendimi zorla 7 24 yiyorum ama bende hamilelikte çok tansiyon düşer yere yapışıttım cnm kendini zorla biraz günde 2 yumurta geceleri bir kase yogurt çerez kuru meyve süt bunlar zaten Normalde de ne pişse onu yiyoruz
Süt yoğurt kuru meyve çerez falan hemen geri çıkarıyorum canım denedim hepsini

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Tabi canım haberi var bunun için zaten kötüleştiğim zamanlar gidip serum taktırıyorum hani belki diğer annelerde benim gibi olan varsa fikir danışmak istedim
Söylerler sana onlar şimdi geçmiş olsun cnm annemde öyleydi senin gibi serum taktı hep sonra kardeşim dogdu maşallah beş kilo fıstık gibi bebek iyi olsunda gel bana bak yere yapışmışım tansiyon düştü yine

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Söylerler sana onlar şimdi geçmiş olsun cnm annemde öyleydi senin gibi serum taktı hep sonra kardeşim dogdu maşallah beş kilo fıstık gibi bebek iyi olsunda gel bana bak yere yapışmışım tansiyon düştü yine
Sağlıklı olsunda canım beş kilo doğuracağımı sanmıyorum ama 😅

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Tansiyona ne iyi geliyordu kız evde yogurt kalmamış
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağlıklı olsunda canım beş kilo doğuracağımı sanmıyorum ama 😅
O gün gelsin görürüz

Ayyy maşallah 5 kilo mu hazır büyük bebek.
Bende doğunca nasıl elime alicam nasıl tutucam küçücük oluyorlar diye düşünüyorum 😃

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar