Kızlar 17+4 haftalık hamileyim 5 kilo aldım sizce iyi mi ben çok şişmiş gibi hissediyorum siz kaç kilo aldınız bu arada 62 kilo ile hamile kaldım şuan 67 

Ben 13+1de gittim dedm herhalde 4 kilo almisimdir ama aldığım500 gram falan bence oda çok su içtim ondandirKızlar 17+4 haftalık hamileyim 5 kilo aldım sizce iyi mi ben çok şişmiş gibi hissediyorum siz kaç kilo aldınız bu arada 62 kilo ile hamile kaldım şuan 67![]()
Kızlar 17+4 haftalık hamileyim 5 kilo aldım sizce iyi mi ben çok şişmiş gibi hissediyorum siz kaç kilo aldınız bu arada 62 kilo ile hamile kaldım şuan 67![]()
Canım dikkat etmen gerekiyor böyle gidersen çok zorlanirsin bebişinisağlıkla kucağına alman dilegiyleKızlar 17+4 haftalık hamileyim 5 kilo aldım sizce iyi mi ben çok şişmiş gibi hissediyorum siz kaç kilo aldınız bu arada 62 kilo ile hamile kaldım şuan 67![]()
Maşallah kuzum ben 18 + 4 um sağlık ocağına gidip gebeliğimi öğrendiğimde 65 idim şimdi 62 yım ben aksine kilo verdim yaKızlar 17+4 haftalık hamileyim 5 kilo aldım sizce iyi mi ben çok şişmiş gibi hissediyorum siz kaç kilo aldınız bu arada 62 kilo ile hamile kaldım şuan 67![]()
40 hafdadayim 18 kq aldimKızlar 17+4 haftalık hamileyim 5 kilo aldım sizce iyi mi ben çok şişmiş gibi hissediyorum siz kaç kilo aldınız bu arada 62 kilo ile hamile kaldım şuan 67![]()
Eve gectin mi artik canim40 hafdadayim 18 kq aldimşimdi 62 kq oldum
Evet çok zorluyor yaCanım bende 30+3 haftadayim 6 kilo aldım azda olsa çokta olsa hamilelik zorluyo ama dikkat etmek lazım kilo arttıkça daha zor oluyor
Keşke bende öyle alsamBen 13+1de gittim dedm herhalde 4 kilo almisimdir ama aldığım500 gram falan bence oda çok su içtim ondandirondandır
Keşke bende öyle alsamBen 13+1de gittim dedm herhalde 4 kilo almisimdir ama aldığım500 gram falan bence oda çok su içtim ondandirondandır
Amin inşallah canımCanım dikkat etmen gerekiyor böyle gidersen çok zorlanirsin bebişinisağlıkla kucağına alman dilegiyle
Amin inşallah canımCanım dikkat etmen gerekiyor böyle gidersen çok zorlanirsin bebişinisağlıkla kucağına alman dilegiyle
Ben tam tersi valla alıyorum habireMaşallah kuzum ben 18 + 4 um sağlık ocağına gidip gebeliğimi öğrendiğimde 65 idim şimdi 62 yım ben aksine kilo verdim ya![]()
Evet canim evde bekliyomEve gectin mi artik canim