Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende 18 haftalık oldum ama daha 1 kilo bile almadım ilk hamileligimde yani kızım da toplamda 27 kilo almıştım bakalım bunda kaç kilo alicam bu bebeğim erkek hamileliklerim farklı geçtiği için kilo alımı da farklı oluyor
Bende 27.haftada 10 kilo almıştım ama son iki ay kilo almıyorum şükür belkide ilk aylar işyerinde düzensiz hamurişi falan beslenmek zorunda olduğumdan almıştım. Normalde sebze falan yiyorum ekmek fazla yemiyorum haftana göre biraz fazla kilo almışsın dikkat edersen toparlarsın canım
Bende 27+6 dayım kustuğum halde 9 kilo aldım. Bünyeye bağlı birazda
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr