Kiloo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde İkraNur'annesi tarafından oluşturulan Kiloo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 65 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Kiloo
Konbuyu başlatan İkraNur'annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

İkraNur'annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar selam nasılsınız,umarım hepiniz iyisiniz.
Benim sorum şu kızlar kızım 3 yaşımda dün doktora götürdüm idrar yolunda enfeksiyon var.
Bide vitamin eksikliği var dedi bunu için ne yapa bilirim bide süt ürünlerin tüketmesi dedi kilo alması için ne vere bilirim.

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Benim sorum şu kızlar kızım 3 yaşımda dün doktora götürdüm idrar yolunda enfeksiyon var.
Bide vitamin eksikliği var dedi bunu için ne yapa bilirim bide süt ürünlerin tüketmesi dedi kilo alması için ne vere bilirim.
Benim annem keçi boynuzu ve ya normal pekmez verirdi günde bir kaşık yada iki kaşık olarak yatmadan önce bide kavaltıdan sonra olarak internetten baktığım zamanda bu sonuç çıktı.
Pekmez, kalsiyum, manganez ve çinko gibi minerallerin yanı sıra çok önemli bağışıklık sistemi güçlendiricileri olan B ve C vitaminleri gibi vitaminleri içerir. Pekmez, içerdiği vitamin ve mineraller nedeniyle insan sağlığına birçok olumlu etkiye sahiptir.
Buda keçi boynuzu pekmezinden çıkan sonuç.

Keçi boynuzu pekmezi, bağışıklık sistemini güçlendirir ve çok sayıda hastalığa karşı koruyucu etki gösterir. Ayrıca solunum yollarına faydalıdır. Bu lezzetli, vitamin ve mineral bakımından zengin ürünü günlük beslenme düzeninize dahil ederek kansızlıkla mücadelede önemli ölçüde fayda sağlayabilirsiniz.
Ama kulanmadan doktorada sorun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kilo içinde bolca kuruyemişler, badem,fındık avokado hurma, muz, ceviz, pekmez, yumurta, siyah kuru üzüm, kırmızı et

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.