Kimse yok mu kızlar kafam çok karıştı 🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde derya5 tarafından oluşturulan Kimse yok mu kızlar kafam çok karıştı 🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 819 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Kimse yok mu kızlar kafam çok karıştı 🙄
Konbuyu başlatan derya5
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

derya5

Kayıtlı Üye
rank
2 gün önce kahverengi lekelenmem oldu bir gün sadece adetime 3 gün var ama gebelik testim negatif ovulasyon silik gebelik olsa çıkmaz mıydı ?

erica

Kayıtlı Üye
rank
Adetin 5gun geçerse şupen olsun hamilelik için o zaman test alır yaparsın daha erken canim

derya5

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım ama anlamadım ovulasyon silik çıkıyor hala gebelik negatif lekelenme den 2.gün sonra pozitif cıkanda oluyormus ondan olsa çıkardı diye düşündüm🤦🏻‍♀️

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
2 gün önce kahverengi lekelenmem oldu bir gün sadece adetime 3 gün var ama gebelik testim negatif ovulasyon silik gebelik olsa çıkmaz mıydı ?
Ovulasyon sadece yumurtlama dönemini gösteriyorsa belki adet olmuş olabilirsin yada normal test yapıp kanda ver öyle daha daha mantıklı olur

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kaset testlerde ne yazık ki çıkmıyor hemen canım sen regl geçerse garanti olmadı açısndan kan ver her şey gönlüne göre olsun inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.