Kiraz çekirdeği kemeri kullanan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Kiraz çekirdeği kemeri kullanan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,419 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kiraz çekirdeği kemeri kullanan var mı
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asel'in annesi ❤️

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Bnde bunu görmüştüm cnm bununla birlikte pratiğini de almk istiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok saol cnm insllah işe yarar prensesime hem kemerini taksam hem pratiğini giydirsem birşey olur mu acba
Canim çocuğu sıcaktan catlatacan mi okadarida çocuğu maf eder

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Şimdi yatiricam bakalım ne olcak küçük bedenleriyle neler yaşıyorlar kuzum ya

Ay kendim ateş gibi yanıyorum 🙈 kısa kollu ve çorap giyiniyorum ev çok sıcak
Aferin sana işte bebeğe sütünden geçer canim yazık bebek için giyineceksin sen yaniyom diyon bebeğe hem patik hem kemer diyorsun bak sen iki gün sıcak giyin bak nasıl etkisini goruyorsun

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Aferin sana işte bebeğe sütünden geçer canim yazık bebek için giyineceksin sen yaniyom diyon bebeğe hem patik hem kemer diyorsun bak sen iki gün sıcak giyin bak nasıl etkisini goruyorsun
Vücudum çok sıcak bunaldım çıkardım bende patiği mi falan hirkami evde hem petek hemde pervane var ya sıcak bunalıma girdim neyse tekrardan giyiniyim ben o zaman azda olsa emiyor sonuçta benide

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Size sormasam valla yapardım yeter ki sancısı geçsin zorlanmasin diye 🙈 sadce kemerini alırım o zaman
Canim çorap patik yeterli fazlası da zarar birde bebeği uyuturken normal kucağındaki kıyafetten bir kat eksik olsun yada yataktan aliralmaz yelek yada ceket giydir yani yatağa kalın kıyafetle koyup üzeri nasıl olsa kalın deyip yataktan o şekilde alma

Vücudum çok sıcak bunaldım çıkardım bende patiği mi falan hirkami evde hem petek hemde pervane var ya sıcak bunalıma girdim neyse tekrardan giyiniyim ben o zaman azda olsa emiyor sonuçta benide
Neden az emiyo ki evet giy canim yazık bak bebek sancilaniyor

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Canim çorap patik yeterli fazlası da zarar birde bebeği uyuturken normal kucağındaki kıyafetten bir kat eksik olsun yada yataktan aliralmaz yelek yada ceket giydir yani yatağa kalın kıyafetle koyup üzeri nasıl olsa kalın deyip yataktan o şekilde alma

Neden az emiyo ki evet giy canim yazık bak bebek sancilaniyor
Neden ki şuan kıyafet usunte örülmüş yelek var onunla yatırıp alıyorum ?

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canim yataga koyduğun zaman bu çocuğun üzerini ortmuyormusun ortuyorsun sonrada hop öyle kucağına o yelek nasıl koruyacak yatakla normal kucagindayken bir farkı olmalı sen yatağa kalın kıyafetle girip çıkıyormusun yatırırken yelegini çıkar patigini çıkar üzerini ort uyanır uyanmaz terini kontrol et hemen yatakta giydir usutmesin patigini yelegini giydir öyle çıkar yataktan

Canim yataga koyduğun zaman bu çocuğun üzerini ortmuyormusun ortuyorsun sonrada hop öyle kucağına o yelek nasıl koruyacak yatakla normal kucagindayken bir farkı olmalı sen yatağa kalın kıyafetle girip çıkıyormusun yatırırken yelegini çıkar patigini çıkar üzerini ort uyanır uyanmaz terini kontrol et hemen yatakta giydir usutmesin patigini yelegini giydir öyle

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Canim yataga koyduğun zaman bu çocuğun üzerini ortmuyormusun ortuyorsun sonrada hop öyle kucağına o yelek nasıl koruyacak yatakla normal kucagindayken bir farkı olmalı sen yatağa kalın kıyafetle girip çıkıyormusun yatırırken yelegini çıkar patigini çıkar üzerini ort uyanır uyanmaz terini kontrol et hemen yatakta giydir usutmesin patigini yelegini giydir öyle çıkar yataktan

Canim yataga koyduğun zaman bu çocuğun üzerini ortmuyormusun ortuyorsun sonrada hop öyle kucağına o yelek nasıl koruyacak yatakla normal kucagindayken bir farkı olmalı sen yatağa kalın kıyafetle girip çıkıyormusun yatırırken yelegini çıkar patigini çıkar üzerini ort uyanır uyanmaz terini kontrol et hemen yatakta giydir usutmesin patigini yelegini giydir öyle
Bizimkiler üşür gece soğuk olur yelegi hiç sırtından ciksrma dediler bende çıkarmadım üşümesin diye

Tüm sayfalar yüklendi.