Kırk Nasıl Kaldırılır

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anneyim mutluyum ❤️😍 tarafından oluşturulan Kırk Nasıl Kaldırılır başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,383 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kırk Nasıl Kaldırılır
Konbuyu başlatan Anneyim mutluyum ❤️😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bla bla bla
Oğluşum bugün 1 aylık oldu teyzeleri 🥰
Kırkımızın çıkmasına az kaldı kırk Nasıl kaldırılıyor unutmuşum bi kızım var 3 yaşında kırkını nasıl çıkardık unutmuşum bilen varsa yardımcı olabilir mi canlarım 🥰💞

Son düzenleme:

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Oluşum bugün 1 aylık oldu teyzeleri 🥰
Kırkımızın çıkmasına az kaldı kırk Nasıl kaldırılıyor unutmuşum bi kızım var 3 yaşında kırkını nasıl çıkardık unutmuşum bilen varsa yardımcı olabilir mi canlarım 🥰💞
Normal yıkıyorsun önce sonra biraz tuzluyorsun sonra 40 tas su döküyorsun bacım bende unutmuşum bizde böyle 😂😂

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Tuzluyor musunuz 🤢

Tuzluyor musunuz 🤢
Az bişey bacım adet yerini bulsun diye için bacım komple degil 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tuzlamanin vücuttaki suyu çektiğini söylüyor doktorlar.
Bacım çok az adet yerini bulsun diye

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Dinen kırk çıkarma diye birşey yokmuş ama herkesin ailesi ayin gibi bunu mutlaka yapar 🤣 bizde bir kova suya kırk taş atılır altın atılır çiçek atılır bebeğe azar azar kırk kova su dokulur dua edilir bı yandan su assa boyu yukarı gibi şeyler söylenir kovada kalan suya biraz daha su eklenir annede kırk ttas su dokunur ve biter benim annem böyle yapıyor tuzlama olayida önceden bebeklerin koltuk altı gövde ayaklarına tuzla ovulur yıkanırmis annem ne saçma şey ya deyip yaptırmadı ben dört tane çıkardım hicbirinizi tuzlamadim köyde tuz değerliydi deyip gülmüş tük 🤣

Aysima

Kayıtlı Üye
rank
Az bişey bacım adet yerini bulsun diye için bacım komple degil 😂

🤣🤣 yapmadık demeyelim

Dinen kırk çıkarma diye birşey yokmuş ama herkesin ailesi ayin gibi bunu mutlaka yapar 🤣 bizde bir kova suya kırk taş atılır altın atılır çiçek atılır bebeğe azar azar kırk kova su dokulur dua edilir bı yandan su assa boyu yukarı gibi şeyler söylenir kovada kalan suya biraz daha su eklenir annede kırk ttas su dokunur ve biter benim annem böyle yapıyor tuzlama olayida önceden bebeklerin koltuk altı gövde ayaklarına tuzla ovulur yıkanırmis annem ne saçma şey ya deyip yaptırmadı ben dört tane çıkardım hicbirinizi tuzlamadim köyde tuz değerliydi deyip gülmüş tük 🤣
😂😂 BİZDE HİÇ ÖYLE ŞEYLER YOK

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Oğluşum bugün 1 aylık oldu teyzeleri 🥰
40 taşı kowanın dibine koyup 3 kulhü 1 elham 1 ayet-el kürsi okudum suya kendi yuzuqumu koydum suya sonra yıkadım kızımı kuşum. Kalan suylada kendimi kirkladim

40 taşı kowanın dibine koyup 3 kulhü 1 elham 1 ayet-el kürsi okudum suya kendi yuzuqumu koydum suya sonra yıkadım kızımı kuşum. Kalan suylada kendimi kirkladim
He bu kadar dimi kuzum sen yıkanırken birşey yaptın mı peki ayet okuma falan

Bizde kırk tası var kırk tane püskülü var onunla yıkıyoruz hergün kırkın çıkacağı günde o tasla 40 defa su dökülür bebeğe öyle çıkarılır kırk anne de aynı şekilde ben öyle hatırlıyorum

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.