Kırklareli kadın doğum hastanesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zümra elif tarafından oluşturulan Kırklareli kadın doğum hastanesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,162 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kırklareli kadın doğum hastanesi
Konbuyu başlatan Zümra elif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Zümra elif

Kayıtlı Üye
rank
İyi geceler kızlar Kırklarelinde oturup devlet hastanesiyle ilgili bilgisi olan varmı acaba hangi doktor daha iyi çok kararsız kaldım burda özel hastane de yok malesef 🤦

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İyi geceler kızlar Kırklarelinde oturup devlet hastanesiyle ilgili bilgisi olan varmı acaba hangi doktor daha iyi çok kararsız kaldım burda özel hastane de yok malesef 🤦
Güzelim neresindensin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Güzelim neresindensin
Ben Kırklareli Babaeski Burgaz ve Kırklareli merkez devlet hastanesine gittim ikisin3de ayrı ayrı Kırklareli ndeki doktorlar çok asabi ve doğru düzgün bilgi vermedikleri için Burgaz devlet Hastanesi'nde Yücel Nurettin Ceylan diye bir doktor var ona gidiyorym sağolsun aşırı ilgili bir doktor şuan 20 +5 haftalık gebeyim hamileliğimin 8. Haftasından beri onun kontrolu altındayım. Onu tavsiye ederim bende ona bir tavsiye sonucu gittim ve aşırı memnun kaldım...

Tüm sayfalar yüklendi.