Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kız bebek bekleyen anneler ne gibi belirtiniz oldu ben çok merak ediyorum oğluma hamileyken yaşamadıklarımi bu hamilelikte yaşadım tecrübeli anneler buraya
Kız bebek bekleyen anneler ne gibi belirtiniz oldu ben çok merak ediyorum oğluma hamileyken yaşamadıklarımi bu hamilelikte yaşadım tecrübeli anneler buraya
Oglumda çok kusuyordum ilac bile fayda etmiyordu acillik oluyordum kizimdada ilac icsemde bulantim coktu bj yuzden bisey yiyip icemiyordum bulanti gectikten sonra sürekli aci eksi yemekler tuzlu yemekler daha cok istedi canim oglumda sürekli tatli seyler istiyordum oglanda cok uyuyordum sürekli uykum vardi kizda ise gece gündüz uyku yok gozumde bunda karnim top gibi oglanda yaygın di herkes kiz diyordu oglan oldu bundada erkek diyo ama kiz ,
Bende oğlumda çok rahattım kızımda tüm hamileliğim aç geçti neredeyse çok zorladı oğlumda 16 kilo almıştım kızımda şu ana kadar sadece 4 kilo aldım belki bazı annelerde farklıdır ama bende çok ama çok zor geçti
Oqlmda bisey yasamadm abartılı sadece salataliktan tikisinmstim. Wucudumda deqisim olmamıştı ama kızımda Benim wucut dilim belli etti kuşum sol qöqsüm saqdan büyüktü. Göqus uçlarım çok fena koyulasmisti. Çok miqde bulantim oldu we sarımsak soqana tiksintim oldu kokusuna dahi qoruntusne tahammülüm yoktu.
Oqlmda bisey yasamadm abartılı sadece salataliktan tikisinmstim. Wucudumda deqisim olmamıştı ama kızımda Benim wucut dilim belli etti kuşum sol qöqsüm saqdan büyüktü. Göqus uçlarım çok fena koyulasmisti. Çok miqde bulantim oldu we sarımsak soqana tiksintim oldu kokusuna dahi qoruntusne tahammülüm yoktu.
Bende oğlumda çok rahattım kızımda tüm hamileliğim aç geçti neredeyse çok zorladı oğlumda 16 kilo almıştım kızımda şu ana kadar sadece 4 kilo aldım belki bazı annelerde farklıdır ama bende çok ama çok zor geçt