Kız bebek kaç haftalık öğrendiniz siz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülay cellik Dila tarafından oluşturulan Kız bebek kaç haftalık öğrendiniz siz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,571 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kız bebek kaç haftalık öğrendiniz siz
Konbuyu başlatan Gülay cellik Dila
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilanreyyan

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah Allah bağışlasın benimde 14 haftalık doktor hiç demedi ne idrar nede pipisi var hiç bişey demedi sadece kız dedi ama doğru mu doktor u dediği
İlk başta ben sigortaya gidiyordum 13 yada 14 haftalıkken sigortadaki doktor erkek büyük ihtimalle demişti. Ama erkek degil kızım olucak. 14 çok erken olmuş ama doktor kesin kız dememiştir tahmin etmiştir bence canım. Genelde 16. Yada 17. Hafta da cinsiyetini söylüyorlar.
Maşallah Allah bağışlasın benimde 14 haftalık doktor hiç demedi ne idrar nede pipisi var hiç bişey demedi sadece kız dedi ama doğru mu doktor u dediği

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Bnde kızımı 16 haftalıkken kıza benziyor dedi 21 haftalıkken kesin kız dedi
Benim doktorum da net konuşamadı 😀 kız çocukları nazlı oluyor daha geç ögreniyor kız anneleri cinsiyeti. Ben meraktan çatlıcaktım. Bide cinsiyet partisi yaptık. 2 günde öyle beklemiştim. Bende 20 küsür haftalıkken ögrendim :) saglıkla gelsinler inşallah prensesler 🧚‍♀️😍

Tüm sayfalar yüklendi.