Kız bebek kaç haftalık öğrendiniz siz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülay cellik Dila tarafından oluşturulan Kız bebek kaç haftalık öğrendiniz siz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,559 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kız bebek kaç haftalık öğrendiniz siz
Konbuyu başlatan Gülay cellik Dila
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilanreyyan

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Evet gerçektende çok nazlı oluyorlar. 29 haftalıkken gittik bu sefer de yüzünü kapattı göstermedi. Doktorun çok ugraştı göremedik yüzünü eliyle kapattı. Bu cuma 32 haftalık olucaz gidicez inşallah bu sefer görürüz 😀
Bende geçen çarşamba günü gittim eliyle yüzünü kapatmıştı 37 haftalık hamileyim buarada🥰🥰

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallah canım benim. Çok çok az kalmış kızına kavuşmaya. Benimde erken dogum riskim var 20. Haftadan beri fitil kullanıyorum. 4 haftadır da günde 2 kez fitil kullanıyorum. Bu perşembe 32 haftalık olucaz bakalım kızım ne zaman gelmek isterse artık gelicek 😍

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallah canım benim. Çok çok az kalmış kızına kavuşmaya. Benimde erken dogum riskim var 20. Haftadan beri fitil kullanıyorum. 4 haftadır da günde 2 kez fitil kullanıyorum. Bu perşembe 32 haftalık olucaz bakalım kızım ne zaman gelmek isterse artık gelicek 😍
Hayirlisi neyse o olsun insal

Tüm sayfalar yüklendi.