Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varKız bebeklere kaçıncı aydan itibaren toka vs takılabilir 🥰
Kimi kadınlar cocuklari 2 3 gunlukken takıyor tokadı bandaji felan tokadı 2 3 gunlukken takmazlar ama banadaji takıyorlar yalnız birsey var bebek bandaj çıkarıp atabilir
Ahahaha bilmiyorum aslında bana kalırsa beklemek lazım yada bağlıyorsak bile sıkmadan ben çok korkuyordum kafasının üstünde ki bıngıldağkma bir şey olur diye 6 ay boyunca doğru düzgün dokunmadım hoş o zamanlar saçı yoktu çok sıfıra vurduk 1 ay gibi bir sürede uzadı yemek yerken önüne geliyor yada dışarısı çok sıcakken terletiyor diye toplardım aşağıdan
Ahahaha bilmiyorum aslında bana kalırsa beklemek lazım yada bağlıyorsak bile sıkmadan ben çok korkuyordum kafasının üstünde ki bıngıldağkma bir şey olur diye 6 ay boyunca doğru düzgün dokunmadım hoş o zamanlar saçı yoktu çok sıfıra vurduk 1 ay gibi bir sürede uzadı yemek yerken önüne geliyor yada dışarısı çok sıcakken terletiyor diye toplardım aşağıdan b
Kimi kadınlar cocuklari 2 3 gunlukken takıyor tokadı bandaji felan tokadı 2 3 gunlukken takmazlar ama banadaji takıyorlar yalnız birsey var bebek bandaj çıkarıp atabilir
Bıngıldağının biraz daha küçülmesini bekleyebilirsin
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr