Kız bebişe hamile olan anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kız bebişe hamile olan anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,329 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kız bebişe hamile olan anneler
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Nur123

Kayıtlı Üye
rank

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah canım bende oğlumda herşeyi yedim acı ekşi tatlı hiç ayırmadım ama bu kızce çok zorluyor beni 😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Afiyet 7lsun canım benim yerime de ye 😅😅
Nur hiç ekşi çekmiyor Nur Allah seni inandırsın dün gece getir yemekten adana ve kokoreç ve tatlı söyledik gece yedim uyudum

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar şunu farkettim ( tabi her hamilelik bir değildir kendimde gördüğümü söylüyorum) 22 haftalık oldu hala mide bulantısı çekiyorum artık ona alıştım ama tatlı şeyleri hiç midem kabul etmiyor😅 uzun zamandır abur cubur tüketmiyorum bugün canım cicibebe ve süt istedi hemen geri çıkardım çok rahatsız ediyor sağlıklı beslen diyor bana farkındayım ama hep haşlama hep haşlama peynir salatalık nereye kadar merak ediyorum 🤦‍♀️😅😅 sizlerin midesinin almadığı şeyler var mı ekşi tatlı tüketimi nasıl
Aynıyız canım bana ikiz kız geliyor başlarda turşu yerdim bir iki tane simdi ekşi de pek sevmiyorum tatlı desen ağzıma alamıyorum bulantı dışında çok ağır geliyor haşlama yememe simdi eşim çok kızıyor afedersin ama kullandığım ilaçlar kabızlık yaptı patates dışında bisey de yapamıyorum kokusuz sevdiğim bi o var onunda bıraktım halim nolacak bilmiyorum ama bende alıştım kusmalara artık dalga geçiyor herkes benle doğuma da kusarak girersin diye 🤣🤣 benim düzenli yediğim meyve var sanırım ayrıca sağlık ocağından her gün bir yada iki tane sade soda iç dediler hiç sevmediğim halde içiyorum bir tane bebekler için

Tüm sayfalar yüklendi.