Kız ismi

• Konbuyu başlatan Küçük anne
  • Toplam 16 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Küçük anne tarafından oluşturulan Kız ismi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,301 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kız ismi
Konbuyu başlatan Küçük anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Pelin
K

Küçük anne

Guest
31 haftadayım Ama henüz kızımıza bir isim bulamadık hem anlamı güzel olsun isyoruz hemde kuran geçsin ben erva düşünüyorum ervanın yanına uygun isim bulamıyoruz rica etsem fikir verirmisiniz?

Alieymenin annesi

Kayıtlı Üye
rank
31 haftadayım Ama henüz kızımıza bir isim bulamadık hem anlamı güzel olsun isyoruz hemde kuran geçsin ben erva düşünüyorum ervanın yanına uygun isim bulamıyoruz rica etsem fikir verir

31 haftadayım Ama henüz kızımıza bir isim bulamadık hem anlamı güzel olsun isyoruz hemde kuran geçsin ben erva düşünüyorum ervanın yanına uygun isim bulamıyoruz rica etsem fikir verirmisini
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

31 haftadayım Ama henüz kızımıza bir isim bulamadık hem anlamı güzel olsun isyoruz hemde kuran geçsin ben erva düşünüyorum ervanın yanına uygun isim bulamıyoruz rica etsem fikir verirmisiniz?
Bir oğlum var 2nciye hamileyim allah nasip ederse kızım olacak asel zümra çok istiyorum ama eşim diyo kızımın ismini ben bırakacam sanada sürpriz olacak diye bakalım bekliyip görecem😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bir oğlum var 2nciye hamileyim allah nasip ederse kızım olacak asel zümra çok istiyorum ama eşim diyo kızımın ismini ben bırakacam sanada sürpriz olacak diye bakalım bekliyip görecem😂😂

Ö

Önem

Guest
Erva güzelmiş Ben Azra koyacaktım Erva Azra güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tüm sayfalar yüklendi.