Kiz lar yardim edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Pınar4040 tarafından oluşturulan Kiz lar yardim edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,000 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kiz lar yardim edin
Konbuyu başlatan Pınar4040
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Grsl

Pınar4040

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 33+4 haftalik gebeyim fakat 2 3 haftadur belimde cok siddetli bi bir agri sanki belim kopacak gibi bugun de karnim batmaya basladi Kizlar acil yardim edin ne olabilir

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 33+4 haftalik gebeyim fakat 2 3 haftadur belimde cok siddetli bi bir agri sanki belim kopacak gibi bugun de karnim batmaya basladi Kizlar acil yardim edin ne olabilir
Kendini çok mu yoruluyorsun ev temizliği yada stres mi yapiyorsun bazı şeyleri çok mu kafana takiyorsun yorma kendini iş yapma çok ev temizliği ağır kaldırma vs olabilir dikkat et

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Bel ağrısı normaldir canm doğum yaklaştıkça olur bel ağrısı ama karın ağrısı için bişey diyemem gülüm

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Tesekkur ederim abla karnim batiyor ben anlamaidm
Benim de diyer hamileliklerimde olmazdı bu hamileliğimde belim 28 haftadan sonra ağrımaya başlamıştı Doktor demişti doğum yaklaştıkça daha çok artacak diye aynen öylede olmuştu vallahi çok şükür atlattık o günleri 😘🙃

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ayni şeyler bende de var özellikle karnımın alt kısmı çok batıyor ağrıyor galiba çatlaklardan diye düşünüyorum ama emin değilim doktorum artar dedi bu şikayetler sana tavsiyem yürürken kalkarken filan karnını tut azda olsa destek oluyor benim üç haftam kaldı kargo geç gelme durumu olmasa hamileler için bel destekli korse var onu almayı düşünüyordum yeni gördüm ama geç kaldım sen bak al istersen

Tüm sayfalar yüklendi.