Kızarklık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Kızarklık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 138 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızarklık
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim Doğduğu andan beri gözünün üstünde böyle bir kızarıklık var sizce geçer mi neden olmuştur

Ekli dosyalar

• 3437562f-3915-4e2f-9918-f99f5ba1fbc3.jpeg
    3437562f-3915-4e2f-9918-f99f5ba1fbc3.jpeg
    164.5 KB · Görüntüleme: 12

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Maşallah tosuncuk yanaklara bak 🧿 Bazen doğum lekeleri oluyormuş bir yaşa yakın geçiyormuş, aylık kontrolde bir doktoruna sor bence

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah tosuncuk yanaklara bak 🧿 Bazen doğum lekeleri oluyormuş bir yaşa yakın geçiyormuş, aylık kontrolde bir doktoruna sor bence
Ya sordum ama öyle saçma bir sey dediki dalga geçer gibi ilk doğduğu an ertesi günü doktorun yanına kontrole indik gözü neden boyle doğum anında doktorlar bişi mi yaptı acaba yanlışlıkla dedim gelmiş diyo leylek getirken gagasını vurmuş diyo sonradan geçici bir durum dedi dinlendim bende cevap bile vermedim o yüzden bide buraya soriyim dedim

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ya sordum ama öyle saçma bir sey dediki dalga geçer gibi ilk doğduğu an ertesi günü doktorun yanına kontrole indik gözü neden boyle doğum anında doktorlar bişi mi yaptı acaba yanlışlıkla dedim gelmiş diyo leylek getirken gagasını vurmuş diyo sonradan geçici bir durum dedi dinlendim bende cevap bile vermedim o yüzden bide buraya soriyim dedim
Bizim doktor da çok neşeli çok espirili çocuklarla olmaktan galiba 🤭 Benim çok hoşuma gidiyor Gökçe’mle çok iyi anlaşıyor Profesör geldi diyor her gittiğimizde 😅 Bazen ben de idrak edemiyorum şaka mı gerçek mi sonradan artık tanıdı beni bakışımdan anlayıp açıklama yapıyor 😂 İyi bir doktorsa zamanla alışırsın sende, çocuklar için çok ciddi olmayan doktorlar daha iyi oluyor iletişime geçtiklerinde 😊

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Bizim doktor da çok neşeli çok espirili çocuklarla olmaktan galiba 🤭 Benim çok hoşuma gidiyor Gökçe’mle çok iyi anlaşıyor Profesör geldi diyor her gittiğimizde 😅 Bazen ben de idrak edemiyorum şaka mı gerçek mi sonradan artık tanıdı beni bakışımdan anlayıp açıklama yapıyor 😂 İyi bir doktorsa zamanla alışırsın sende, çocuklar için çok ciddi olmayan doktorlar daha iyi oluyor iletişime geçtiklerinde 😊
Sizinki açıklama yapıyor işte ya bilmiyorum değişik bi adamdı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar