Ay operim tabiKızarıklık neden bilmiyorum ama bebiş çok tatlıymış benim yerime öp canım![]()
Ay operim tabi![]()
Ya sordum ama öyle saçma bir sey dediki dalga geçer gibi ilk doğduğu an ertesi günü doktorun yanına kontrole indik gözü neden boyle doğum anında doktorlar bişi mi yaptı acaba yanlışlıkla dedim gelmiş diyo leylek getirken gagasını vurmuş diyo sonradan geçici bir durum dedi dinlendim bende cevap bile vermedim o yüzden bide buraya soriyim dedimMaşallah tosuncuk yanaklara bakBazen doğum lekeleri oluyormuş bir yaşa yakın geçiyormuş, aylık kontrolde bir doktoruna sor bence
Bana normal bişey gibi geldi ama iyice baktım egzama olabilirmi diye kararsız kaldım geçmiş olsun canimKızlar bebeğim Doğduğu andan beri gözünün üstünde böyle bir kızarıklık var sizce geçer mi neden olmuştur
Ya bende anlamdım doğum lekesi falan diye çıktı kontrole gidince baktırıyimBana normal bişey gibi geldi ama iyice baktım egzama olabilirmi diye kararsız kaldım geçmiş olsun canim
Bizim doktor da çok neşeli çok espirili çocuklarla olmaktan galibaYa sordum ama öyle saçma bir sey dediki dalga geçer gibi ilk doğduğu an ertesi günü doktorun yanına kontrole indik gözü neden boyle doğum anında doktorlar bişi mi yaptı acaba yanlışlıkla dedim gelmiş diyo leylek getirken gagasını vurmuş diyo sonradan geçici bir durum dedi dinlendim bende cevap bile vermedim o yüzden bide buraya soriyim dedim
Sizinki açıklama yapıyor işte ya bilmiyorum değişik bi adamdıBizim doktor da çok neşeli çok espirili çocuklarla olmaktan galibaBenim çok hoşuma gidiyor Gökçe’mle çok iyi anlaşıyor Profesör geldi diyor her gittiğimizde
Bazen ben de idrak edemiyorum şaka mı gerçek mi sonradan artık tanıdı beni bakışımdan anlayıp açıklama yapıyor
İyi bir doktorsa zamanla alışırsın sende, çocuklar için çok ciddi olmayan doktorlar daha iyi oluyor iletişime geçtiklerinde
![]()