Kızarklık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Kızarklık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 187 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızarklık
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Sizinki açıklama yapıyor işte ya bilmiyorum değişik bi adamdı
İlk zamanlar bizim de böyle değildi ama gidegele alıştık, bir de herkese sordum hep bizim doktorun adını verdiler.Şimdi maşallah hep ona dua ediyorum, Allah razı olsun doktorumuzdan inşAllah yurtdışına falan gitmez 😬 Sen de çevrene soruştur iyi bir doktorsa bir süre sonra ayak uydurursunuz çünkü 2 yaşa kadar sürekli gidiliyor erken teşhislik durumlar da olabiliyor Allah korusun ama yine tedbirli olmak lazım.Göz için de başka bir doktora da götür için rahat eder o zaman

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kızlar bebeğim Doğduğu andan beri gözünün üstünde böyle bir kızarıklık var sizce geçer mi neden olmuştur
Doğum lekesi canım endişe etme geçiyor benim kızım da aynı oradan başlayıp anlının ortasından yukarı doğru çıkıyordu gül gibi 🤭🤭. Birde ensesinde vardı her ikisi de geçti .

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Doğum lekesi canım endişe etme geçiyor benim kızım da aynı oradan başlayıp anlının ortasından yukarı doğru çıkıyordu gül gibi 🤭🤭. Birde ensesinde vardı her ikisi de geçti .
Ay inşallah buda gecer çok korkuyordum büyücek diye geçmez diye
İlk zamanlar bizim de böyle değildi ama gidegele alıştık, bir de herkese sordum hep bizim doktorun adını verdiler.Şimdi maşallah hep ona dua ediyorum, Allah razı olsun doktorumuzdan inşAllah yurtdışına falan gitmez 😬 Sen de çevrene soruştur iyi bir doktorsa bir süre sonra ayak uydurursunuz çünkü 2 yaşa kadar sürekli gidiliyor erken teşhislik durumlar da olabiliyor Allah korusun ama yine tedbirli olmak lazım.Göz için de başka bir doktora da götür için rahat eder o zaman
Ya vardı birtane doktor kadın tüm yiğenlerim ona gitti sonra kadın buhar olup uçtu resmen inşallah bizede güzel bir doktor denk gelir onun için de heralde her ay başaka doktora randevu alcaz artık😁

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ay inşallah buda gecer çok korkuyordum büyücek diye geçmez diye

Ya vardı birtane doktor kadın tüm yiğenlerim ona gitti sonra kadın buhar olup uçtu resmen inşallah bizede güzel bir doktor denk gelir onun için de heralde her ay başaka doktora randevu alcaz artık😁
Eğer Ankara da oturuyorsan zekai tahir de sağlam çocuk bölümünde Ayşe hoca var ona götür canım o çok ilgili bir doktor aynı şwkilde Rukiye saç da ben Ankara’ya her geldiğim yılda onlara götürürüm hoş doğumum anlaradq oldu ikisi de bebeklerimi hep onlara götürdüm o derece iyi ve bilgili doktorlar

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Eğer Ankara da oturuyorsan zekai tahir de sağlam çocuk bölümünde Ayşe hoca var ona götür canım o çok ilgili bir doktor aynı şwkilde Rukiye saç da ben Ankara’ya her geldiğim yılda onlara götürürüm hoş doğumum anlaradq oldu ikisi de bebeklerimi hep onlara götürdüm o derece iyi ve bilgili doktorlar
Hiç duymadım ama ben ankaranın polatlı ilçesindeyim ece diye bi kadın. Vardı o da çok iyidi ama kadın yok oldu resmen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şu anlık doktorumuz işte leylek adam 😂yunus turgut

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar