Kızarklık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Kızarklık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 429 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızarklık
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Araya girmeye hiç gerek yok maşAllah adama çocukları çok seviyor bekleme salonunda bile bebek sevip odasına giriyor 🤭 Ay tü tü tü MaşAllah nazarım değmesin adama gider yurtdışına falan ben ne yaparım gece yarısı bile arasam açıyor adam bi daha öyle doktor zor bulamam 🤭🤭
Vay be adama bak bizimki de kendi çapında komiklik yapmaya çalışsın bide baya yaşlı bizimki 69 yaşında bi değişik inşh bize de oyle bir doktor denk gelir

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Vay be adama bak bizimki de kendi çapında komiklik yapmaya çalışsın bide baya yaşlı bizimki 69 yaşında bi değişik inşh bize de oyle bir doktor denk gelir
İnşAllah canım 🙏🏼 Sen bi şu doktorlar.coma şikayetvar.coma falan bak, isimleriyle arat belki az şikayet olan ya da övgü alan birileri çıkar

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllah canım 🙏🏼 Sen bi şu doktorlar.coma şikayetvar.coma falan bak, isimleriyle arat belki az şikayet olan ya da övgü alan birileri çıkar
Aa ilk defa böyle bişi duydum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya bide bişi dicem sen nesaj yazınca bana bildirim geliyor mailden mesaj olarak başka kişiler cevao yazınca gelmiyor

Ekli dosyalar

• IMG_0383.png
    IMG_0383.png
    511.5 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_0382.png
    IMG_0382.png
    509.8 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Aa ilk defa böyle bişi duydum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya bide bişi dicem sen nesaj yazınca bana bildirim geliyor mailden mesaj olarak başka kişiler cevao yazınca gelmiyor
Valla ben konu açtığımda üstten seçiyorum konuyu takip et bildirim al diye sadece bana o zaman mail geliyor, diğerlerini arada girince görüyorum onun için tam bilmiyorum

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Hım olabilir ben telefon kitliyken bildirim düşer diye yapmıştım bi ama hangi konuya yaptım bilmiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar