Sorum var Kızçeler bakarmısınız😇

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asi tarafından oluşturulan Kızçeler bakarmısınız😇 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,161 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızçeler bakarmısınız😇
Konbuyu başlatan Asi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Slm kızlar 18haftalık hamileyim akşamları yatakta bi taraftan öteki tarafa dönerken karnıma ağrı geliyo sanki karnım geriliyomuş gibi hissetiyorum içerden bişey çekiyo sanki bu normal mi endişelenmelimiyim
Ani hareketler yapma canım bebeğin büyümeye başladıkça rahim kasları da geriliyor şiddeti ağrılar gissediyorsan doktora görün istersen

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Slm kızlar 18haftalık hamileyim akşamları yatakta bi taraftan öteki tarafa dönerken karnıma ağrı geliyo sanki karnım geriliyomuş gibi hissetiyorum içerden bişey çekiyo sanki bu normal mi endişelenmelimiyim
Kuzum kaçıncı gebeliğin ani hareketlerden kaçın bende ani hareket edince öyle oluyor

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Dönerken dikkatli dön canım o haftalarda bendede oluyordu ani hareketler yapınca hemen ağrı giriyor

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bende o haftalarda öyleydim benimde ilk gebeliğim bebek buyuyir ya rahim kaslari geriliyor ve ağrıya neden oluyor şuan iyi günlerin ☺️ biraz daha büyüdü mu yatakta dönmek daha bı iskence haline geliyor

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
O haftalarda bana da oluyordu hatta ben sanki içerden kesiliyormuşum gibi bir ağrı oluyor diye tarif ediyordum. Ani hareket etme ve bişey olmuyor bak ben 32. Haftaya geldim 🤗🤗 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰

Asi

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bende o haftalarda öyleydim benimde ilk gebeliğim bebek buyuyir ya rahim kaslari geriliyor ve ağrıya neden oluyor şuan iyi günlerin ☺️ biraz daha büyüdü mu yatakta dönmek daha bı iskence haline geliyor
Yandik desene😀
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O haftalarda bana da oluyordu hatta ben sanki içerden kesiliyormuşum gibi bir ağrı oluyor diye tarif ediyordum. Ani hareket etme ve bişey olmuyor bak ben 32. Haftaya geldim 🤗🤗 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰
Ay bende o gunleri görebileçekmiyim daha 18im😊

Tüm sayfalar yüklendi.